懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

心情好驚。因半麻,不知道這刻個腦會怎樣。
各位開過刀的jm,可否分享一下親身感受。

謝謝

別墅

回覆:請問明天開刀,有什麼方法可以舒緩一下。好驚丫

回想起我半麻開刀嘅前一晚,自己一個響醫院過夜,十點幾十一點響病牀上望住個肚郁,慨緊張又驚又擔心但又興奮,心情好複雜! 開刀有麻醉薬所以唔痛,係第二日落會痛dd... 第一次望囝囝(清潔後嘅樣),係生完一日之後,因為佢要瞓箱抱唔到俾我,而我第一日又落唔到牀... 見佢響箱入面望住我,我喊咗出嚟! 轉眼間,bb快四個月大喇!生佢嘅整個過程,我每秒都記得好清楚... 你要加油呀! it\'ll be your precious memory in the rest of ur lifetime

別墅

開緊刀嘅時你係清醒嘅,只feel到有人大力按你肚位置及拉扯皮膚,但一d都唔痛,搞掂之後可能d麻醉薬會令你嘔,但過一日就無事. 你試下睇下已經生咗bb嘅朋友嘅bb相,不斷諗住就快可以見到bb,咁你期待興奮嘅心情就可以overcome any fear

大宅

回覆:chronoie 的帖子

thx。 我一定要加油。還有不夠10小時世界變了

大宅

回覆:chronoie 的帖子

thx

大宅

一D都唔痛唔駛驚!聲到BB喊聲呼吸聲就會覺得好奇妙!加油!

男爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

我咩都唔諗,只係被推入手術室先開始識緊張

大宅

我緊急開刀所以無緊張個樣勁樣衰d相.....唔想再睇
如下一胎開刀一定要執下個樣 & 笑住同bb影
FTM 全埋身
囡囡出世 3.61kg; 第5日出院 3.66 kg; 第19日 3.96 kg
1個月2日 4.50 kg;  1個月14日 5.26 kg
2個月3日 5.46 Kg (57.5 cm)
4個月 7.02 kg (64.5 cm)
6個月 8 kg (68.5 cm)
1歲 10.5kg (78 cm)

男爵府

我仲有5日就開刀,都好緊張

禁止訪問

畀面勳章

引用:心情好驚。因半麻,不知道這刻個腦會怎樣。

子爵府

成晚訓唔著,寫信俾bb同打機 第日個腦一片空白....

男爵府

2018復活節勳章

比起一般順產開刀只需要半個鐘已經可以見到阿b,放心!好快過

珊瑚宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

生左未呀

大宅

回覆:carmenyan206 的帖子

生左。。。見到寶寶真的好開心。現在傷口很痛。明天還要下床。驚驚

禁止訪問

引用:生左。。。見到寶寶真的好開心。現在傷口很

珊瑚宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:生左。。。見到寶寶真的好開心。現在傷口很

原帖由 priscilla888 於 13-03-31 發表
生左。。。見到寶寶真的好開心。現在傷口很痛。明天還要下床。驚驚
頭幾日辛苦d 最痛係今晚到第三 四日 你明天記得帶收腹帶唔帶d肉墜住傷口仲痛架。慢慢落床 棒住個肚 打橫轉左身先 然後右腳落先 千奇咪大動作 坐陣先起身 一定要有人陪呀。

複式洋房

恭喜呀,好好休息

大宅

我現在痛到不得了。害怕明天落床

大宅

怎樣才可以沒這麼痛。

大宅

沒有食止痛藥嗎?同姑娘講