自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

轉貼: 見過傻佬未 -- '我係中環見過這個傻佬呀!'

有一個星期六下午,我同阿Joe係中環?生大廈的隧巴車站等巴士去旺角。
突然感覺有人望住我,好自然我又睇下佢啦。
初頭,望住佢(佢個頭),都沒有什麼不對勁,跟住佢無啦啦對住我笑,係回眸一笑,係好鬼滿足同開心,仲要有D媚態個隻,真要命!
心諗,邊得個男人,笑得咁古怪。
再睇清楚D,往下一看,整鬼羅!
竟然身穿女服:淺紫色的透視上裝,係極透個種,戴黑bra(所以要著極透see-through,方便你睇到他的誘惑黑巴巴),短裙,腳踩閃令令的紫色珠片有跟的拖鞋涼鞋。服飾同相中一模一樣。
最要命係佢對住我媚笑嘛,真係.......想嘔 -- 不是,想死!
我都俾佢嚇到目定口呆,正當Joe想拿個電話出來影底佢,佢就即刻唔知閃埋邊度,到我地有巴士,佢先又再行出來巴士站,給大家繼續欣賞 /(嘔)。

這傻佬,我在尖沙咀水車屋門口見過他,他還對我笑添!(他還是穿這套衣服)

[size=x-large]旻熹爸爸按:我見到佢係想甲乙佢

[img align=right]http://img176.imageshack.us/img176/975/1ke9.jpg[/img]

[img align=right]http://img181.imageshack.us/img181/6886/2by9.jpg[/img]
[url=http://hk.myblog.yahoo.com/jw!o_GcsGiBERqFyIk5R9BjxYvvsq8-[/url]我們這一家.... Click http://www.geocities.com/tokyo/shrine/6823/mhalbum.gif 旻熹今年邁向小一

伯爵府

Re: 轉貼: 見過傻佬未 -- '我係中環見過這個傻佬呀!'

係中環未見過...但係 Bk 同各大討論區都見過好多次

子爵府

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

Re: 轉貼: 見過傻佬未 -- '我係中環見過這個傻佬呀!'

大宅

香港真係咩人都有...

公爵府

變態佬

洋房

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

嘔心
要別人愛你只有一個祕訣,就是做一個值得愛的人。

大宅

呢排好多易服辟係街,係地鐵都見個一位大叔踩住對3寸豆零踭,
[size=large]救命

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

好心佢做戲做全套帶返個假髮, 9唔搭8咁。
話時話我老公都俾個男仔跟過, 我初時都以為我老公多心, 後尾我老公叫我行先, 之後我o係條柱後面join佢, 佢真係跟住我老公, 之後我老公"胸"佢話做咩跟住我呀, 條友頭茸茸咁走開咗, 轉咗個圈又想跟嚟, 我老公想打人咁款佢先走人咋, 真係笑死我, 估唔到我老公都有market ga - for基佬

大宅

BOSKERMA 寫道:
好心佢做戲做全套帶返個假髮, 9唔搭8咁。
話時話我老公都俾個男仔跟過, 我初時都以為我老公多心, 後尾我老公叫我行先, 之後我o係條柱後面join佢, 佢真係跟住我老公, 之後我老公"胸"佢話做咩跟住我呀, 條友頭茸茸咁走開咗, 轉咗個圈又想跟嚟, 我老公想打人咁款佢先走人咋, 真係笑死我, 估唔到我老公都有market ga - for基佬

你老公肯定好靚仔定啦.....

[url=http://hk.myblog.yahoo.com/jw!o_GcsGiBERqFyIk5R9BjxYvvsq8-[/url]我們這一家.... Click http://www.geocities.com/tokyo/shrine/6823/mhalbum.gif 旻熹今年邁向小一

大宅

而家夠有好多女人著到成個佬咁,有D根本分唔出佢原來係女人。

子爵府

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

之前已睇過lu

大宅

男爵府

靚極都唔及你啦, 你條女咁索
旻熹爸爸 寫道:

你老公肯定好靚仔定啦.....

[/quote]

別墅

佢仲要係著see through 呀,救命呀

公爵府

真係不知所謂 ?-( ?-( ?-( ?-(

伯爵府

無佢扶 :tongue:

首頁

尾頁

跳至