親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問有無人搵過EGL買PACKAGE?

我見佢地既PAKCAGE都幾平, 想問有無人試過係佢到買PACKAGE, 覺得佢既服務如何?

因為佢地要成6日先可以CONFIRM酒店有無位. 如到時無位就麻煩, 所以想CHECK CHECK 佢地服務質數如何?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

我係egl買過東京package, 唔駛一個星期就confirm晒酒店同機位, 覺得佢地既service都唔錯的

大宅

pigpigyy 發表於 13-4-3 15:21
我係egl買過東京package, 唔駛一個星期就confirm晒酒店同機位, 覺得佢地既service都唔錯的
...

咁係唔係一confirm 咗就要俾錢及無得改?

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

happy_cowcow09 發表於 13-4-3 17:03

當confirm左酒店同機票, 佢會同妳講幾時要交埋個尾數, 至於有無得改就唔知了, 妳可以打去問下

子爵府

引用:請問有無人搵過EGL買PACKAGE?我見佢地既PAK

原帖由 happy_cowcow09 於 13-04-03 發表
請問有無人搵過EGL買PACKAGE?

我見佢地既PAKCAGE都幾平, 想問有無人試過係佢到買PACKAGE, 覺得佢既服務如 ...
我都幫襯過佢book日本,新加坡,台灣,布吉,上海,北京package, 服務好(我覺得電話好過分行),機票即firm, 酒店話六日覆,次次四日都覆到,我年初九去新加坡,係一月尾先book, 都好快confirm晒, 我兩大一細,問另外兩間大旅行社要我買埋小童套票,但佢唔洗我講已經報小童淨機票價,咁多次都未試過無房,佢個價都合理,唔似細旅行社出個平價最後要你加錢upgrade

子爵府

引用:Quote:pigpigyy+發表於+13-4-3+15:21+我係e

原帖由 happy_cowcow09 於 13-04-03 發表
confirm咗機票一定無得改,酒店就唔知,不過我記得如果你confirm時買埋佢哋個保險,你有事出發唔到係可以claim返

伯爵府

虎到金來勳章 親子王國15週年勳章

引用:Quote:原帖由+happy_cowcow09+於+13-04-03+

原帖由 man7099 於 13-04-03 發表
我都幫襯過佢book日本,新加坡,台灣,布吉,上海,北京package, 服務好(我覺得電話好過分行),機票即firm, ...
我打佢package熱線永遠無人聽喎。老實講價錢間間差唔多。佢唔係特別平囉

男爵府

引用:Quote:原帖由+happy_cowcow09+於+13-04-03+

原帖由 man7099 於 13-04-03 發表
我都幫襯過佢book日本,新加坡,台灣,布吉,上海,北京package, 服務好(我覺得電話好過分行),機票即firm, ...
前幾日到過分店, 職員服務好好 !
不過機場稅貴過永安,康泰 :;pppp:
d 機場稅仲係浮動價

子爵府

vv518vv 發表於 13-4-3 21:10
我打佢package熱線永遠無人聽喎。老實講價錢間間差唔多。佢唔係特別平囉

...

hotline 如果係 peak hours 有時會等耐啲, 但我又未試過無人聽, 打分行就經常會無人聽; 至於價錢, 如果相對散訂廉航同細行, 我都唔覺特別平, 但比起大行係平少少嘅, 不過我好多朋友幫襯細行(有熟人幫手除外), 報價係平但埋單為咗唔想取消行程仲貴咗, 去旅行除了價錢, 去得係咪安心都緊要, 我好怕 plan 咗假期但遲遲都 firm 唔到

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆:man7099 的帖子

大宅

man7099 發表於 13-4-3 17:51
confirm咗機票一定無得改,酒店就唔知,不過我記得如果你confirm時買埋佢哋個保險,你有事出發唔到係可以cl ...

乜佢地買PACKAGE都有得買埋保險? 不過TOUCH WOOD都算係有個保障.

大宅

man7099 發表於 13-4-3 21:51
hotline 如果係 peak hours 有時會等耐啲, 但我又未試過無人聽, 打分行就經常會無人聽; 至於價錢, 如果相 ...

係呀, 我都覺得佢既TAX係貴咗D. 同用開之細行比, 不過加埋總數之後個價都係平過細行, 所以想幫佢買. 不過就係好似你講咁, 驚佢有D我唔知既錢無講. 又或我選既酒店又CONFIRM唔到, 到時又迫住要加錢住D貴既酒店, 到頭來貴過細行.

所以想問吓佢CONFIRM酒店快唔快. 因為佢就答我一定係有機位才收訂同我試做酒店. 不過驚就驚係酒店無房, 又焗住要住D貴酒店就等於得個吉.

大宅

到頭來貴過細行

侯爵府

引用:Quote:man7099+發表於+13-4-3+21:51+hotlin

係呀, 我都覺得佢既TAX係貴咗D. 同用開之細行比, 不過加埋總數之後個價都係平過細行, 所以想幫佢買. 不 ...
上次想book EGL 乜都話full晒, 改咗book
x安,2日就confirm晒機票同酒店。

禁止訪問

回覆:請問有無人搵過EGL買PACKAGE

伯爵府

我以前都JOIN過EGL,最近去沙田分行,

可能沙田多人問野,佢報完價,咩都無講,等你自動走,後尾去左隔離"專X"

平佢兩千,人地仲慢慢講解咩酒店近JR站,同邊間價錢好

伯爵府

我即時confirm哂機票同酒店,唔使等

水晶宮

2018復活節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

永無下次, 態度差到死:;pppp::;pppp::;pppp:

子爵府

TST分行服務好, 農曆年book 星加坡 package, confirm酒店/機位要等但有電話通知

子爵府

引用:我以前都JOIN過EGL,最近去沙田分行,可能沙

原帖由 fmc 於 13-04-03 發表
我以前都JOIN過EGL,最近去沙田分行,
呢間"專x"我未試過即刻confirm, 十個有九個friend幫襯過都係"平報""貴買",仲試過幾個家庭報名但唔記得出其中一個家庭嘅pack

首頁

尾頁

跳至