親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

回覆 man7099 的帖子

甘好差WOR

甘睇彩數,同睇咩人,

我上年去東京,無事發生,所以今年去大阪搵番個個女仔幫我

伯爵府

我兩次都無需等,即時知有機位有房

子爵府

引用:Quote:man7099+發表於+13-4-3+21:51+hotlin

原帖由 happy_cowcow09 於 13-04-03 發表
係呀, 我都覺得佢既TAX係貴咗D. 同用開之細行比, 不過加埋總數之後個價都係平過細行, 所以想幫佢買. 不 ...
機票係即刻confirm, ok就落訂,然後訂酒店,可能我一向係學校假期去,好少紅日或目的地嘅特別假期,所以未試過訂唔到房,次次都順利,埋單同報價一樣,佢每次做確認時仲會經常重覆個價比你聽,只係最近一次去新加坡,我初九出發,前兩星期先訂,訂唔到 shangrila hill view要加錢訂sea view, 我之後上網睇過個價都平過agoda自己訂房,不過如果你紅日去,我個經驗你未必作到準

子爵府

回覆:man7099 的帖子

仲有我上返酒店網都確實hill view fully booked, 佢唔係屈我加錢

子爵府

引用:Quote:man7099+發表於+13-4-3+17:51+confir

原帖由 happy_cowcow09 於 13-04-03 發表
乜佢地買PACKAGE都有得買埋保險? 不過TOUCH WOOD都算係有個保障.
係呀!不過我未試過幫襯佢買touchwood次次都如期出發

伯爵府

聽講間間公司各分店,同埋網上報價唔同,

你有時間的話,去門市問下,上網EMAIL又問下

因我試過

子爵府

引用:聽講間間公司各分店,同埋網上報價唔同,你有

原帖由 fmc 於 13-04-04 發表
聽講間間公司各分店,同埋網上報價唔同,
係呀!"專x"試過報完價見我無反應,問我 budget 話再幫我試,我唔明响所有condition不變嘅情況下佢可以點再試呢

伯爵府

我個SALES,其實上年先識同見過兩次左右,

今年去搵佢幾乎唔記得邊個係佢

但傾到尾,報完價,我話都係你最平,當時未比錢,佢擰個電腦MON比我睇,佢指住比我睇,有一格可以揀係"熟客價",所以甘平

我28/3上去,31/3趕去比錢,因佢同我講1/4加唔知咩稅,

禁止訪問

畀面勳章

引用:我以前都JOIN過EGL,最近去沙田分行,可能沙

大宅

man7099 發表於 13-4-3 23:57
機票係即刻confirm, ok就落訂,然後訂酒店,可能我一向係學校假期去,好少紅日或目的地嘅特別假期,所以未 ...

其實暑假先出發, 要幾時訂PACKAGE OR 機票. 而家訂會唔會太早? 因為我同細行做佢就話要攞平位要早幾個月前, 否則越近出發日有位都貴. 我試咗剛過去既EASTER, 一張去星加坡機票都6千幾, 要平一係零晨機又唔啱我地. 真煩.

不過又知暑假係旺季, 遲訂可能無位又或都貴.

想問你上次CNY 2星期前先BOOK是否都好貴吓? 因話晒新年又係旺季嘛.

子爵府

引用:Quote:man7099+發表於+13-4-3+23:57+機票係

原帖由 happy_cowcow09 於 13-04-04 發表
其實暑假先出發, 要幾時訂PACKAGE OR 機票. 而家訂會唔會太早? 因為我同細行做佢就話要攞平位要早幾個月 ...
都唔係好貴,比起紅日,我只係貴少少,我兩大一細去五日,大人套票約$11000,小童機票$19xx連稅,除非係自己訂民宿,或者一定要住某間酒店,我一向早兩個月訂都夠,不過都要睇埋你去邊,細行一般會氹你落搭先,你可問多兩間再決定

子爵府

回覆:man7099 的帖子

補充:我係住兩晚festive family加兩晚shangrila sentosa搭星航

首頁

尾頁

跳至