自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我肥咗10磅,想快d减返

原帖由 Chukalee59 於 13-04-06 發表
我肥咗10磅,想快d减返
要踩得有番咁上下快,其實唔好長時間做單一運動

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:Quote:原帖由+Chukalee59+於+13-04-05+發表

原帖由 PCCW2319 於 13-04-06 發表
我四月一日買左一部健康單車,開始減肥,目標係25~30磅,踩左5日,每日半小時。暫時未知效果。不過,我會繼 ...
要向你學習

珊瑚宮

PCCW2319 發表於 13-4-6 10:29
希望可以堅持啦。

一定得,by the way,喜歡你的個人簽名檔

珊瑚宮

回覆:健身單車

我底寂寞的健身單車

珊瑚宮

引用:Quote:柏架山莊+發表於+13-4-6+11:35+我底

我仔為左鼓勵我 (其實可能佢都覺得我阻地方, 令佢無乜活動空間) , 佢津貼左 $400 買呢架健康單車. ...
咁似另一JM,囝囝嘅支持係成功減磅嘅動力

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+柏架山莊+於+13-04-06+發表咁

其實我仔小學時,曾經比佢d利是事銀行戶口中拎$3000比我去phyxxxx玩gym 㗎。不過嗰次失敗左,報左名,但好 ...
今次好好運動減肥保健補償番

首頁

尾頁

跳至