夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

Re: 有無同奶奶嗌過交

唔會, 因為由尋日開始對佢死心, 點會同空氣嗌交?
以前都唔會, 為免老公難做, 不過我99係d明明我只係澄明都當我駁佢咀, 所以到最後我都係唔出聲, 反正講咩都係唔岩, 咁寧願慳返啖氣暖下肚好過!!
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

珍珠宮

唉.... 呢d男人, 真係死左都唔使恨!!

邊有d咁既老公架, 明明係自己阿媽屈個老婆, 都仲要聲大夾惡, 有晒證據佢就發爛咋, 仲想打人, 做乜鬼野差人呀!!

之後點樣? 我真係擔心個c6返到屋企會打亞貞洩忿呀.....

亞貞又點諗呢? 佢仲想唔想繼續呢段婚姻?

亞貞, 妳如果會睇到既, 我想同妳講, 妳要加油呀, 唔好衰比個c6睇, 妳係一個好女仔, 唔好比呢d賤人打擊到妳呀!! 無論妳有咩決定, 妳要記住妳係有一班好同事, 好朋友係身邊架~~ 加油!!!!!

珍珠宮

仲叫佢返去煮飯比個99食? 佢冇野丫麻!! 食忽得忽上腦呀!!! 我真係好耐未試過咁慶!!
呢d男人我真係宜得見鑊打鑊!!

而家妳地有晒證據係果個99屈阿貞, 可以民事起訴佢損毀左阿貞既聲譽, 同埋心靈上既傷害!! (仲有果d言語暴力!!)
叫佢地賠返幾十萬都好丫!!
如果想勝訴再高d, 可以叫阿貞忍辱負重d, 返返去住一排, 隨身帶住錄音機, 睇佢地點走得甩!!!

我真係好火!!!!!!!!!!!!!!!!!

ps, 我知人地既家事唔關我事, 但我真係好唔開心, 99鬧我地d新抱都算, 佢搞到我有病, 都算, 但係而家係明屈, 好彩就係妳地之前有裝到web-cam姐, 如果冇, 咁咪大鑊??

珍珠宮

老實講, 人地家事本來我地就唔應該理既, 但係果條變態老母玩自殘黎屈阿貞, 我就真係睇唔過眼!!!

而家好啦, 佢玩野玩出個大頭佛啦, 睇下條粉腸點樣拆點佢!!

阿貞, 我支持妳架~~ 妳要加油, 堅強D!!

珍珠宮

x佢老母個肺丫!! 住人地層樓仲大大聲!! 屈完個新抱, 而家知到親家會落黎接返個女走就驚被人趕呀!! 做得出就唔怕趕啦!!

真係未見過d咁x過份既人!!!

阿貞, 妳真係講得好好, 一於鬧臭個衰佬!! 收返層樓叫佢訓街啦!!!

老實講丫, 我睇妳打個c6既回答, 就覺得佢冇乜誠意叫阿貞返去, 剩係話愛愛愛, 愛佢老母就有份!! 叫左阿貞返去, 咪又係當工人同沙包!!

我真係好嬲好嬲!! 今晚老公就慘啦,我一定會meet/咬返夠本!! 等佢地d男人咁衰丫拿!!

首頁

尾頁

跳至