樓市動向

跳至

首頁

尾頁

別墅

三房新十字型公屋

我個朋友問三房新十字型公屋間隔如何?因為派左俾佢,但係低層又無得入去睇,心大心細 ?-( ?-( 請問有無人住緊或去過呢

複式洋房

Re: 三房新十字型公屋

新十字型公屋, 在那一區呀?
有3 個房, 仲係新樓, 要左先啦, 有無上房署個網度睇過, 好似有 D video 可以睇到視範單位。

珍珠宮

猫猫猪,

你個BB好可得意啊 :-P

Love and Kindness are never wasted.
該用戶已被刪除

大宅

房署網頁有多睇呀 係邊區黎架 我都想睇下呀
bb 5月 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

大宅

房署網頁按

大宅

我入過房署網頁 十字型新樓 應該係藍田安田邨 係正巴士總站上蓋 只得2座 行去mtr 3分鍾 剩係計地點巳ok 晒la 唔係考慮呀
bb 5月 出世la    http:///album.php?op=album&mid=184776&folderid=1653864&u=0]入黎睇下la

複式洋房

你好,都幾好喎,我都好想有公屋呀!可惜,我之前因為申請過政府貸款買樓(首置),之後因為太重疲賣咗,依家租私人樓,一方面已唔可以申請政府屋,另一方面租私人樓又貴,仔仔越大(快十歲喇!)開支越大,我地二人加埋都唔夠二萬,租樓+木電媒都成萬,仲未計仔仔同我地自己生活開支呢?唉,大家有無好方法介紹我?唔該...... :-(

[email protected]

首頁

尾頁

跳至