跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: Mind tech superlearning 可自組playgroup 上堂, 有冇人有興趣 ?

anniewmau 寫道:
報名係好耐之前嘅嚟...嗰時都未有人攪pg!

係wor,仲諗住近近地,係kwun tong,又冇了... :cry:

禁止訪問

Re: Mind tech superlearning 可自組playgroup 上堂, 有冇人有興趣 ?

伯爵府

我係路過0509mami, 我好agree anniewmau....mind-tech 真係態度好差, 冇責任感.

我早上打電話想查詢detail....有個姐姐仔接電話,我只係問基本野,時間,地點,人數.都唔識答我.要我留電話再找人覆我(我都唔介意).但係佢地要係第二日下午6點才再覆我.我問佢CWB 地點...佢個answer 簡直[size=large]...."係自己比去過唔知係邊到,只係近橋." 問佢幾時再有trail class. 又唔知....同埋態度好差...覺得你應該唔係立即報名.就什麼都唔係好想詳細答你.簡直連基層人員已經係咁,教師質素就真係...no comment.

首頁

尾頁

跳至