在職全職

跳至

首頁
34567...8

尾頁

大宅

Re: 住馬鞍山既媽媽入黎傾下寶寶

mavis:
party開到7:00pm ! 咁咪可以當食dinner都得
ha ha 咁我可以來了~5:30pm啦.記得留番d野食比我呀!

大宅

大家好呀,我住曉峯架, 多多指教 ^^

複式洋房

mavis,hihi~
我都想做大王呀,但係個囡囡唔俾呢,
你仔仔邊度讀n1呀?
搵日一齊食lunch見下面呀^.^
我會休息多d架啦,有心呢~

大宅

miaho:
你問囡囡要唔要細佬或細妹,佢哋多數都話唔要.不過如果你想生,緊係趁早啦,唔係左諗右諗,到時想都難!!
其實生多過,囡囡會冇咁悶同獨立d,而且都會乖d呀 .

禁止訪問

複式洋房

winsonma,hihi~
我宜家就係趁早先生多個bb,不過我囡囡都幾乖,每日都會同bb講早晨同gdnite既,但我要到十一月二日先知係男仔定女仔呀,哈哈^.^

複式洋房

mavis,hihi~
係啦,大家話食晏都食左好耐,哈哈...
上年我鋪頭好忙,所以冇晒時間見朋友呀,
宜家好好多啦,所以一定抽到時間見面,
不過你有冇改手提呀?
如果有就係私人msg度話我知啦,唔該你^.^

複式洋房

Hello VI-VI

我以前都住過曉峰一排, 而家住錦鞍苑, 你個bb幾大呀?是第一胎嗎?
[img align=left]http://b1.lilypie.com/hCzDp8.png[/img]

大宅

Hi mavis,
幾日冇見妳同ryan落平台玩,忙d咩呀?
今日都好少小朋友,唔知係咪個個掛住訓呢! ?-(

禁止訪問

大宅

mavis:
乜咁唔小心跌左張票,下次妳放係ryan嘅褲袋,可能會安全d(妳實唔會唔見左ryan,講笑,咪嬲!)
妳就好啦,可以四圍去玩,我就做到嘔!連想同阿仔玩都....:-( 不過遲d我on shift又可再來

mavis-lee 寫道:
HIHI~~ miaho,
CHECK PM PLS~~

ERIC,
呢排帶呀b呢度去果度去,又去apm度玩,又去沙田玩!不過尋日好黑,諗住幫我老公去收票,點知跌左,真係想幫佢反而加左trouble比佢...唉..... :-( :-(

禁止訪問

大宅

Mavis,
呀,昨日早上見到你老公買早餐~9:40am(我都係,都有say hi),不過我就收工,佢就剛要開工 !嘩,你husband咁晏先開工,會唔會又好遲至收工呀?

各位媽咪,長假有乜好去處呀?而家好似邊度都咁多人!

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

大宅

mavis:
我就唔係幫人做電療(radiotherpy)而係屬於診斷(radio-diagnostic),例如照X光,電腦掃瞄,MRI,ultrasound.....咁.我哋讀書時就係分這兩group,而我就係唔想成日要見到 lee d生離死別ga嘢,所以選咗diagnostic! :lol: 有時d
BB剛出世都要照呀,見到佢哋就happy.不過有時都幾down ga,因有d都病得幾重! :cry:
你老公是I.T.人嗎?我有d電腦上嘅problem,唔知可否幫忙?

禁止訪問

大宅

Mavis:
我份工有幾正呀,妳份工咪仲正(你睇我好,我睇妳好! )
電腦上嘅問題,多到不能盡錄.不過又唔急,得閒至問妳啦!
一公升眼淚好好睇咩,千其咪信d劇習,以為同現實一樣(我指醫術方面).....我得閒講d堅料妳聽仲好過啦!
妳& ryan 又失蹤呀!

禁止訪問

首頁
34567...8

尾頁

跳至