跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 各位媽咪你哋重咗幾多磅

YML,
你都唔肥呀, 以有左黎講... 最多咪大件左d之麻! 好正常架喎!!!
我差不多5'9"架... 我係未有bb已經咁上下身型喎... 所以真係幾大份! 我個c6仲成日叫我做肥妹 :tongue:

伯爵府

黎料

嘩.....你5'9", 好標準呀
希望你bb女似你, 一樣高高秀秀

大宅

YML,
5'9"... 得個高字... 我好重磅架... 唉... 唔好提喇

伯爵府

Re: 各位媽咪你

黎料

起碼你夠高, "握"得吓人~~
而我.....唉 !~:-(
我b女最好似我老公.....食咩都唔肥, 而我就飲水都肥 ~

YML 寫道:
Tata1668,

哈哈....我同你都係肥肥一族.....
我5尺7", 未有bb之前有成145lbs, 大大隻隻....
e+我都重左差不多20lbs, 都好驚減唔返....
:-(

大宅

YML,
我未有之前又係飲啖水都肥架, 反而有左之後又唔係點吸引喎, 可能比晒b女啦, 所以我有時都會好阿Q咁諗, 如果b女係大碼而我又keep到依家咁既磅數, 我生完佢出黎咪變相減左磅羅
唔知生完要幾耐先減到個大肚dump著得番以前d衫呢

伯爵府

黎料

唉.....唔噤想像 ~~
不過我d同事話, 生完餵人奶會好快收身 (因為好辛苦)~
我會試吓餵, 但返工前一定會停, 因我知有d媽咪返工都會係公司pump奶(飲到好大都比佢飲), 但我唔會∼∼
你呢? 你會唔會餵呀 ?

大宅

我會餵人奶呀, 我過埋年先返工, 所以應該都餵到成3個月人奶既, 之後睇情況啦, 可以既話我都想係屋企pump到一日起碼一餐人奶比b女飲羅...

伯爵府

黎料,

我都係過埋年先返工,25�11先開始放產假,你呢?
你好似01�12生,係唔係呀?

大宅

我返埋28/11呀, 1/12入院開刀

伯爵府

黎料

題外話
∼你點解唔順產呀?
∼其實你鍾意生仔多d,還是生女多d?

大宅

YML,
開刀既原因係一黎怕痛啦, 二黎我鐘意d野plan好晒唔洗擔心, 所以未有bb之前已經同老公約法三章, 唔開刀就唔好要我生! 依家樣樣野安排好晒, 只係需要擔心b女唔好再早過38周出黎就安心喇
我初初想要仔多d, 一黎都叫有交代啦(我老公係大仔/大男孫, 佢屋企人都好種佢鍚佢架), 二黎可以比佢跟爸爸多d湊多d... 不過當知道係女之後我同老公都好開心喎, 因為我知我女會似我... 痴家呀麻

首頁

尾頁

跳至