自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

唔知用法有無大分別呢? 請可否比d 意見我. 唔該.

侯爵府

好媽媽勳章

回覆:用緊iphone, 好唔好轉s4

淨講影相真係生果好d

子爵府

2024年龍年勳章 睛靈勳章 hashtag影視迷勳章

引用:唔知用法有無大分別呢?+請可否比d+意見我.+

原帖由 chris222 於 13-04-23 發表
唔知用法有無大分別呢? 請可否比d 意見我. 唔該.
會否須要單手用機?對拍照要求高嗎?

珊瑚宮

+3金熱血 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 開心吸收勳章

分別太大,不能三言兩語道出來......

全力支持捐血行動~
Blood for Life 熱血使命 @ fb

大宅

回覆:用緊iphone, 好唔好轉s4 ?

我同樓主都同一個問題

大宅

春季勳章 畀面勳章

回覆:chris222 的帖子

支持蘋果哈哈哈

水晶宮

各有各好,睇你平時鐘意做乜,鐘意打機,睇戲,用三叔,鐘意影相和手寫覆whatsapp 用iPhone

我朋友最近由iPhone 轉三叔,用左二個月,轉返iPhone

珍珠宮

iPhone 5 影相靚,用閃光燈都正!快!個s4fans就愛大mon可以睇片。

別墅

三叔一d都唔好用, 超後悔中!
除咗大杧之外, 反應慢, 影相差, 成日hang!

伯爵府

三叔勁快壞機!又唔保值

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

iPhone 5
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

子爵府

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

超級大分別~ 我轉 s3 都攪好耐先適應到, 同埋佢個安災太多 setting 頭都暈埋

男爵府

回覆:用緊iphone, 好唔好轉s4

我由艾瘋轉s3,又好快上手喎,過野唔使經itunes好方便,相我好少影比唔到意見同埋我好中意用電話煲劇,艾瘋太難睇了

大宅

回覆 ansonapril95 的帖子

要單手取機, 多影相.

子爵府

熱血勳章

引用:淨講影相真係生果好d

原帖由 jodylulu 於 13-04-23 發表
淨講影相真係生果好d
同意。。打字都係。。。

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 chris222 的帖子

如果部iphone 壞左 (用左兩年幾), 我會轉note2~
<3<3Rilakkuma+PostPet+Pooh

大宅

回覆 Ah_Liz 的帖子

但今次 s4 唔知會唔會好d 呢. 我其實只鍾意佢大 mon

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

平時多唔多玩apps,如果好中意既
唔好轉

珊瑚宮

我也想轉,但不知轉乜,而家用I phone 4 中

伯爵府

hashtag影視迷勳章 BK Milk勳章

之前部4s壞左,掙扎左好耐轉唔轉3叔... 最後都係用返5仔... 因為我成日用電話影相,3叔影相麻麻地... 同埋3叔手寫成日認唔到我字...

首頁

尾頁

跳至