嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

Morley羊毛低衫好唔好著?

想買定羊毛低衫比BB, 見西田有Morley賣, 不過要成200幾一件, 有無人試過好唔好?

男爵府

Re: Morley羊毛低衫好唔好著?

teresalok620 寫道:
想買定羊毛低衫比BB, 見西田有Morley賣, 不過要成200幾一件, 有無人試過好唔好?

幾好著, 又唔吉肉!

男爵府

醒目開學勳章

我都好想買,但我覺得幾貴,BB又唔著得耐

大宅

好好著呀, 好暖嫁, 好多時入面著左羊毛morley,
出面著得太多衫衫, 都會出汗, 我覺得好好tim~
貴係貴d真係...旦最緊要有用同保暖~

大宅

Morley 好 D or Chicco 好 D ??

男爵府

牛年勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章

複式洋房

Jusco 都有. 我上星期五check 完, 約$269.

男爵府

好媽媽勳章

我自己都由細著morley到大架,我都買左件比個女,雖然著得一陣,第二年又再買過一件,但好舒服,超暖,同埋舊年我係趁jusco crazy sales買既,宜家買就言之過早喇,因為多數係得幾度先著到,宜家著就真係熱c人

大宅

不過我問過吉之島, 6個月大只係有body款. BB著之前係咪唔駛打底gar?

大宅

carykwok 寫道:
我自己都由細著morley到大架,我都買左件比個女,雖然著得一陣,第二年又再買過一件,但好舒服,超暖,同埋舊年我係趁jusco crazy sales買既,宜家買就言之過早喇,因為多數係得幾度先著到,宜家著就真係熱c人

不過我怕冬天時先買會斷碼...橫掂都買, 不如買定先, 費時到時周圍搵ma!

男爵府

好媽媽勳章

不過我問過吉之島, 6個月大只係有body款. BB著之前係咪唔駛打底gar?

因為呢d咁好quality既衫,我係唔會成日洗,我亞媽教落,成日洗,d料好快殘,所以我會同bb先著一件普通既底衫仔先,morley著係面(再凍d我會著多一件羊毛底衫係morley面),跟住再著一件襯衫,夠哂warm
係呢,其實你會唔會開暖爐架?我就寧願著多d都好過開,因為開左真係好乾燥

男爵府

好媽媽勳章

隨你喜歡啦,不過其實morley好多度都有得買架,永安都有,我等永安一年一度既大減價先買

不過我怕冬天時先買會斷碼...橫掂都買, 不如買定先, 費時到時周圍搵ma!

大宅

我都會開暖爐, 因為我住嗰度都真係幾凍gar, 不過乾又係一個問題, 我可能會買部噴濕機雙管齊下

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

BabyChristy 寫道:
我2,3個月前已經買定比個仔, 果時吉之島做緊6折 , 都係$1xx/件, 好平呀!!

錯過左tim, 真係好平wor!!

男爵府

好媽媽勳章

我都會開暖爐, 因為我住嗰度都真係幾凍gar, 不過乾又係一個問題, 我可能會買部噴濕機雙管齊下

我住元朗都超凍 所以我買左部陶瓷暖爐,會無咁乾,不過有放濕器又真係好d

洋房

BabyChristy 寫道:
我2,3個月前已經買定比個仔, 果時吉之島做緊6折 , 都係$1xx/件, 好平呀!!

唔知jusco依家bb展僧唔會有呢
[url=[img]baby[/img]][img]baby[/img][/url]

珍珠宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我好多時坐MTR,想知著morley入到去會唔會好熱好焗呢?

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

太古城有, 不過無折, 因為新貨

首頁

尾頁

跳至