嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 報料!萬寧買bb用品加$20,換Huggies濕紙巾連盒.

sunshine city , ma on shan

公爵府

Re: 報料!萬寧買bb用品加$20,換Huggies濕紙巾連盒.

係呀~佢表錯價 過機時用$2coupon即時減$2...即係$47.9 for 2~ 我入左好多

kEiKoO 寫道:
我果度思詩樂乾棉120片原價 $49.9for2, 再用$2coupon即時減$2...即係$47.9 for 2~
好抵啊~~

民房

優惠做到20/9/2006,,,但有些分店換完就無,快的買..

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Diamond Hill Plaza Hollywood.

Emily.A 寫道:
I went Manning today but the price of Huggies濕紙巾 80片補充裝$24.9有1包, Which Manning you have shop.

[quote]
yeemelody 寫道:
昨天我見到萬寧的huggies濕紙巾 80片補充裝$49.9有3包, 好似仲抵喎.
[/quote]

別墅

請問你睇到嗰隻(huggies濕紙巾 80片補充裝$49.9有3包)是否"厚"濕紙巾呀?

我星期日在jusco 訂咗一箱不過係美國packing一包$39.9內有兩包80片都好抵啦 ,如果有時間在20號買仲平添!

今日又在百佳買咗一pack兩包80片補充裝&送16片旅行盒$49.9,再加$20換一盒80片濕紙巾連盒.

昨天我見到萬寧的huggies濕紙巾 80片補充裝$49.9有3包, 好似仲抵喎.

大宅

請問知唔知仲有邊間mannings有得用$20換購Huggies濕紙巾連盒?我去過好多間都已經換晒啦!thanks!
hywong 寫道:
優惠做到20/9/2006,,,但有些分店換完就無,快的買..

大宅

Dear 7688
請問邊間百佳有貨呀?Thanks

(百佳一pack兩包80片補充裝&送16片旅行盒$49.9)

7688 寫道:
請問你睇到嗰隻(huggies濕紙巾 80片補充裝$49.9有3包)是否"厚"濕紙巾呀?

我星期日在jusco 訂咗一箱不過係美國packing一包$39.9內有兩包80片都好抵啦 ,如果有時間在20號買仲平添!

今日又在百佳買咗一pack兩包80片補充裝&送16片旅行盒$49.9,再加$20換一盒80片濕紙巾連盒.

[quote]
[/quote]

複式洋房

觀塘 apm有約3-4盒

mickey_hk 寫道:
請問知唔知仲有邊間mannings有得用$20換購Huggies濕紙巾連盒?我去過好多間都已經換晒啦!thanks!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

不是厚個隻.

7688 寫道:

[quote]
[/quote]

大宅

THX~

別墅

藍田,德田商場...嗰間百佳, 仲有成廿幾盒換講價。

lkyjoanne 寫道:
Dear 7688
請問邊間百佳有貨呀?Thanks

(百佳一pack兩包80片補充裝&送16片旅行盒$49.9)

[quote]
7688 寫道:

[quote]
[/quote][/quote]

大宅

Thanks

[quote]
7688 寫道:
藍田,德田商場...嗰間百佳, 仲有成廿幾盒換講價。

大宅

萬寧做緊特價$24.9
吾使換購

男爵府

我昨天在百佳買了Huggies 厚濕紙巾80片x2補充裝$36.9 加$20換Huggies濕紙巾連盒, 另一個packing係80片x2 $49.9 送16片旅行裝連盒

首頁

尾頁

跳至