自由講場

跳至

首頁
45678...11

尾頁

已刪除用户

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:咩嘢事? +

已刪除用户

BK Milk勳章 畀面勳章

引用:衰格到無朋友,學吓黎老板幾有品!

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

mrsright 發表於 13-5-1 17:24
著左七年既鞋, 當人係乜 ?

雖然女方係唔討好, 但唔出聲無人話你啞, 搞到咁肉酸.
如幾廿歲都要人教先醒水, 應該屬於低能果批。

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

子爵府

回覆:Sumyeema1 的帖子

哈哈!小心d餅掟死你!

侯爵府

回覆:好心小美就教吓城城講野啦.

其實成件事係點?

公爵府

hashtag影視迷勳章 醒目開學勳章

引用:苟姑娘要帶眼識人!“

原帖由 jollynoven 於 13-05-01 發表
苟姑娘要帶眼識人!“
苟姑娘,他朝君體也相同呀!

子爵府

好無品ge大叔

男爵府

子爵府

引用:Quote:原帖由+mrsright+於+13-05-01+發表著

原帖由 snowplow 於 13-05-01 發表
如果佢真係咁形容佢ex係舊鞋,咁佢都只不過係有香港腳嘅臭腳~
笑死

子爵府

can anyone explain what happen pls?

公爵府

無腦既,要比喻都揾過一個得體d架啦!尤其係男人用著鞋比喻男女關係,真係顯得好小家。

子爵府

認識瑞士牛牛第四回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 15週年勳章

引用:Quote:KT0603+發表於+13-5-1+17:50+比較之

原帖由 EVA222 於 13-05-01 發表
我直頭愛死老黎,真的漢子,銀紙面子,給足基兒.
黎天王真的漢子

侯爵府

引用:著左七年既鞋,+當人係乜+?雖然女方係唔討好

原帖由 mrsright 於 13-05-01 發表
著左七年既鞋, 當人係乜 ?

雖然女方係唔討好, 但唔出聲無人話你啞, 搞到咁肉酸.
我不嬲都覺得佢城城講野又快又急,特登壓低把聲,好多時都口齒不清聽唔真佢講咩。
仲有佢成日懶幽默但又唔覺好笑,一句講曬表達能力好差。
仲有,佢之前同Lynn拍拖一時又借感情博宣傳,自動同記者爆料,一時黑口黑面對記者又話唔講感情轉頭又講,一時就話人地普通朋友,我覺得勁賤。跟住小美係微博被攻擊,又o係微博明示寸Lynn,話人有咩偶像就有咩質素既粉絲,而家城城又話人舊鞋,得罪講句我覺得小美同城城都係無腦,首先我唔覺Lynn博宣傳,我唔係佢fans但由傳出佢地分手至今,回應得最多既係城城同小美,我又唔覺Lynn出多左鏡,就算Lynn係真係有博同情,咁都要小美同城城有位比人入先得架,點講都好人地都同城城七年丫,收吓把死人口積吓陰德啦,無黎風度。

侯爵府

引用:無腦既,要比喻都揾過一個得體d架啦!尤其

原帖由 rean_chau 於 13-05-02 發表
無腦既,要比喻都揾過一個得體d架啦!尤其係男人用著鞋比喻男女關係,真係顯得好小家。

...
我不嬲都覺得佢城城講野又快又急,特登壓低把聲,好多時都口齒不清聽唔真佢講咩。
仲有,佢之前同Lynn拍拖一時又借感情博宣傳,自動同記者爆料,一時黑口黑面對記者又話唔講感情轉頭又講,一時就話人地普通朋友,我覺得勁賤。跟住小美係微博被攻擊,又o係微博明示寸Lynn,話人有咩偶像就有咩質素既粉絲,而家城城又話人舊鞋,得罪講句我覺得小美同城城都係無腦,首先我唔覺Lynn博宣傳,我唔係佢fans但由傳出佢地分手至今,回應得最多既係城城同小美,我又唔覺Lynn出多左鏡,就算Lynn係真係有博同情,咁都要小美同城城有位比人入先得架,點講都好人地都同城城七年丫,收吓把死人口積吓陰德啦,無黎風度。

侯爵府

引用:好無品ge大叔

原帖由 Lucky@128 於 13-05-02 發表
好無品ge大叔
笑死我,佢的確係大叔

侯爵府

引用:Quote:原帖由+mickeyeva+於+13-05-01+發表

原帖由 ANDREAMLEE 於 13-05-01 發表
黎老闆讀過下書架
咪係囉

侯爵府

引用:𡁻完唱超級睇佢唔起!男人之中最最

原帖由 carng.ng 於 13-05-01 發表
𡁻完唱超級睇佢唔起!男人之中最最無品!

大宅

好媽媽勳章

亞郭生梗係賤加人品唔好啦如果唔係當年就連自己嘅歌迷都搞啦

侯爵府

引用:咸濕矮人才是下流金句王,佢御下華衣美服,

原帖由 C9J 於 13-05-01 發表
咸濕矮人才是下流金句王,佢御下華衣美服,根本無人會留意到佢,太平凡又太矮仔了

...
咪係囉無風度既短人

侯爵府

引用:就咁睇,佢唔講好過講,最少,佢所謂嘅比喻

原帖由 Chirley 於 13-05-01 發表
就咁睇,佢唔講好過講,
最少,佢所謂嘅比喻真係好差,
亦稱唔上係咩 佛偈,
又要回應又無腦,比人斷章取義都抵死。

Chirley  係,邊個叫佢拎鞋黎講正常都咁諗佢,而且唔岩著正常都即換難啦會頂七年  發表於 13-5-2 09:49

首頁
45678...11

尾頁

跳至