自由講場

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章

BK搬左後.........好~~~~慢~~~~呀~~~~

慢到最快也要50秒去開一頁...
實在太慢了

民房

Re: BK搬左後.........好~~~~慢~~~~呀~~~~

agreed, very very very slow ar.......
i use few mins ar......

ABCD媽咪 寫道:
慢到最快也要50秒去開一頁...
實在太慢了

水晶宮

叻叻勳章 畀面勳章

Re: BK搬左後.........好~~~~慢~~~~呀~~~~

本來已經唔祈望會快d....點知...仲慢....

大宅

好~~~~

慢~~~~

呀~~~~

www.bfmoms.com.hk
~哺乳衣、儲奶袋、Baby Sling 揹帶、Baby Pouch 育兒袋~

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

攪咩呀 !??!
慢得咁緊要.
不要從別人的嘴裡去認識我

子爵府

係.............呀!............ 好..............慢...................呀..........

攪...........到.............我.................講.................野..............都......................慢....................左..................呀!

大宅

今日點解個bk網咁.........................................慢架

水晶宮

畀面勳章

好很難頂呀!!!!!!!

別墅

我click完之後去完洗手間,洗埋杯,沖埋咖啡返到位都仲要得多陣先入到,激死人喇,大臣快d幫吓我地啦

別墅

大宅

哎呀~~~~要一邊開其它網站, 一邊等呢邊LOAD 呀~~~

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_202.gif[/img]慢到呆左....BK,您地係咪比人昆呀,換完仲慢過之前既??[img align=left]http://www.hk-laufamily.com/_1474.gif[/img]

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

大宅

救命呀.......咁慢......呀........

伯爵府

畀面勳章

慢得很難頂.............

大宅

唉.......
慢成咁, 仲以為回應唔到tim 呀.....

珍珠宮

[size=medium]大臣,你睇下慢成咁!!!!我地都不離不棄!!!!!你點多謝我地......唔好咁慢我地已經好開心....... :-( :-(
我把平安留給你們,我將我的平安賜給你們;我所賜給你們的,不像世界所賜的一樣。你心裏不要煩亂,也不要膽怯。(若 14:27)
Happy moments, praise God. Difficult moments, seek God. Quiet moments, worship God. Painful moments, trust God. Every moment, thank God!!!

子爵府

你地個網有無好多X呀(顯示唔到個D)

別墅

我初初仲以為係我個電腦慢
點知我睇yahoo就好快
先知原來唔係我問題
仲成日亂碼tim

首頁

尾頁

跳至