自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

有無JM最近續約/新簽香港X頻既上網計劃?我想知道詳細plan既資料,謝謝
這樣初階的髮飾「你」也看在眼內?! 其實世界很大,出去看看開闊自己的眼界吧!   歡迎「你」對  號  入  座。       

禁止訪問

引用:有無JM最近續約/新簽香港X頻既上網計劃?我

子爵府

回覆:有無JM最近續約/新簽香港X頻既上網計劃

上網+電話145

大宅

畀面勳章

唔好意思,路過想問問,我剛剛遞咗cut form,睇下有沒有人聯絡,請問有沒有JM試過?

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

佢地海鮮價, 人人唔同..

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

簽左新約!$168x30個月!免4個月月費十送hkbn wifi十d link router一部!另外安裝費$380!加減後每月$15x!

禁止訪問

好媽媽勳章

大宅

我用開$119一個月~上網+wifi~另外送几個电視頻道~早几日打黎話續約~比個優惠我$16x一個月~我話優惠我貴$40蚊~

佢話如果我唔係用開要$2xx依家好底~
我問佢我仲有几耐完~之後同佢講我会揾其他公司~88~

成日斷線仲加咁多~火!

大宅

引用:唔好意思,路過想問問,我剛剛遞咗cut+form

原帖由 dlp38 於 13-05-20 發表
唔好意思,路過想問問,我剛剛遞咗cut form,睇下有沒有人聯絡,請問有沒有JM試過?

...
請問send cut form 係個sales 比定打去128 100叫佢地羅架?個sales話cut form佢地唔跟

男爵府

熱血勳章

你去門市

子爵府

回覆:有無JM最近續約/新簽香港X頻既上網計劃?

我媽屋企簽左28 個月,包光纖上網,家居電話,60個電視台,免安裝費,平均$188/月。

原本家居電話 40+/月係pccw. 佢要加到百幾蚊,冇得減,決定一次過全部轉香港x頻 lor.

別墅

想生BB熱投

簽左28 個月,包上網,家居電話,60個電視台,wifi ,平均$188/月。

大宅

畀面勳章

回覆:pmchuchu 的帖子

我係去門市填。

男爵府

引用:簽左28+個月,包上網,家居電話,60個電視

原帖由 nicoleleelee 於 13-05-21 發表
簽左28 個月,包上網,家居電話,60個電視台,wifi ,平均$188/月。
和你那個一樣,但平均月費$180

大宅

sake_hk 發表於 13-5-20 21:33
簽左新約!$168x30個月!免4個月月費十送hkbn wifi十d link router一部!另外安裝費$380!加減後每月$15x!

...

這個優惠是否只適用新客戶 ?

可否pm 個SALES contact no. ?

Thanks

男爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:sake_hk+發表於+13-5-20+21:33+簽左

原帖由 moonszema 於 13-05-21 發表
這個優惠是否只適用新客戶 ?

可否pm 個SALES contact no. ?
你打128100同佢講就ok架啦!或者上佢果網都有資料架!

首頁

尾頁

跳至