育兒好物

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

請問邊度有得買幼兒果d "閃閃書"?

即係入面d 圖畫每頁都有d 好 sharp o既閃閃 color!
我好多個月前曾經響沙田見過..仲要係$10本...
但果間書店已經執o左...
請問有無人知邊度有得買? 最好係英文!
Thx!!

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 請問邊度有得買幼兒果d "閃閃書"?

我尋日係旺角新世紀廣場CROWN BOOK見到, 4本$100.-
全職/全母乳媽媽大仔在8/8/2004出世了!  3.02KGS細仔在23/2/2007出世!  23/2/07  2.84KGS     26/2/07  2.81KGS     08/3/07  3.12KGS     24/3/07  3.79KGS     23/4/07  4.77KGS     25/6/07  6.67KGS     25/8/07  7.73KGS

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

之前吉三島減價時買咗兩本比卡樂B,硬皮書、約A4 size,好似$3x 一本!

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

等我去Mong Kok 望望先! Thank you!!

Carolyktong :請問邊間 Jusco見到? thx!!

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 開心吸收勳章

屯門! 不過係早排嘅事,宜家唔知仲有冇??
poohbb_hk 寫道:
等我去Mong Kok 望望先! Thank you!!

Carolyktong :請問邊間 Jusco見到? thx!!

複式洋房

呢d"閃閃書"for幾大用的??

公爵府

2019新春慶豚圓 親子王國15週年勳章

無所謂架, 幾個月都睇得架, 佢地見到好多顏色就開心.

tsy1230 寫道:
呢d"閃閃書"for幾大用的??

首頁

尾頁

跳至
熱門主題