母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

男爵府

請問米糊同奶糊食邊樣先好?

有無咩牌子推介下呀唔該

男爵府

Re: 請問米糊同奶糊食邊樣先好?

梗係純米糊啦!

奶糊係有奶粉成份
上次Matthew仔食左一次就敏感了!

大宅

Healthy Time "Brown rice" or Earth Best, could be bought at City Super.

男爵府

米糊係咪用水開?奶糊用人奶開?

大宅

米糊係用奶開,奶米糊係用水開。

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

最初食白米糊好 d...食 organix 唔錯, ok 就再試 healthy times/earth best 都幾好架.

當然係要用媽媽奶開糊啦......儲定存貨啦.

男爵府

w_y 寫道:
最初食白米糊好 d...食 organix 唔錯, ok 就再試 healthy times/earth best 都幾好架.

當然係要用媽媽奶開糊啦......儲定存貨啦.

米糊仲有分白米糊架?ORGANIX幾錢?

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

係呀...
healthy times 果隻係糙米糊. 我果時係試左 ogranix 白米先試佢. 仲有燕麥糊, 大麥糊等好多款架.
簡單來講由滑試到粗就岩架啦.

organix 就賣得貴 d...好似 2x 蚊 (太耐無食唔記得)盒...但好細盒架咋, 維起仲貴過 earth's best 架. 你去百佳 (要大間果 d 喎) 或者百佳 website 搵下

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊