自由講場

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: 你

複式洋房

幾個a/c 吾出奇呀... ?-(

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

Re: 你哋覺唔覺得依家bk多咗好多自問自答既廣告topic?

wingmonly 寫道:
我睇果個係去邊度買野話阿邊個介紹就會好多禮物 ,話bk媽咪仲有折 :mrgreen: 來來去去兩個人一唱一和

唔知你係咪都係呢個呢

大宅

Re: 你哋覺唔覺得依家bk多咗好多自問自答既廣告topic?

其實一睇就知邊d係媒, d 人仲以為自己好叻, 呃到人, 其實人地係度笑緊佢

大宅

yvonneyu 寫道:

連 " 特殊教育" 都有呀 !!

問o既 & 答o既都係 '新加入的國民' .

開 2 個 a/c , 一個用黎問 一個用黎答.

咁咪唔會比人話 "賣廣告" 唔會比人話 "up 文"

規矩黎o架, 你唔知咩 ??

咁都得
我的寶貝傻豬豬 - 嘉盈囡囡 ;-) [img align=left]http://www.hkphome.com/kaying/albums/11th-Month-Hong-Kong-Park/IMG_3467.thumb.jpg[/img] [img align=left]http://www.hkphome.com/kaying/albums/11th-Month-Hong-Kong-Park/IMG_3437.thumb.jpg[/img]

子爵府

仲有d新加入國民,連一個post都無,就係集體訂購出現,仲要個名叫XXXshop添!
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

洋房

可唔可以post d link出黎睇下,笑下呀~

大宅

【教育小組】最多, 你自已睇下就知。

English Time, Disney of World English DWE, GC 公司的圖書, ...... 全部都有一班固定的會員係度自問自答。

大宅

Yes, 真係要小心呀!

子爵府

你入去集體訂購睇下排第一個post就知架啦。

dadadede 寫道:
可唔可以post d link出黎睇下,笑下呀~
好掛住我家的龜龜,感謝Martin媽咪收養,希望牠們可以開開心心生活。永遠懷念「咬人」、「明仔」、「細龜」及「BB」! 21-6-06

Hi!我叫,是一隻不懂捉老鼠,而且會和老鼠一同偷食物吃的大花貓,但我絕對不是白老鼠!

首頁

尾頁

跳至