跳至

首頁

尾頁

大宅

QQ第二輯純影集已經面世喇, 快d入0黎睇下啦:-)

qq今次都幾合作, 無乜扭計, 但好多時都冇乜表情, 請大家入0黎睇下啦click here

別墅

Re: QQ第二輯純影集已經面世喇, 快d入0黎睇下啦:-)

車莉 ,

Oh !!qq好可愛!!

I like her 泳裝look with sunglass :lol:

大宅

Re: QQ第二輯純影集已經面世喇, 快d入0黎睇下啦:-)

QQ has lots of facial expression ah! Wow...She looks so cool on her bikini with hot red sunglass, what a baby "lady"! you worth your money back la! :mrgreen:

複式洋房

我都係鍾意泳裝, 帶住副黑超成個小明星! 今輯靚過上一輯好多. qq狀態好好!

侯爵府

qq好合作wor,d相好靚ar~~

男爵府

Agree agree, mopapa said qq posture is excellent

Veronmac 寫道:
QQ has lots of facial expression ah! Wow...She looks so cool on her bikini with hot red sunglass, what a baby "lady"! you worth your money back la! :mrgreen:

大宅

醒目開學勳章

我鍾意QQ戴黑超嗰幅呀, 好型女喎, 仲有著比堅尼凸出個肚腩仔好可愛呀
我想問吓妳哋嗰幅錫QQ0既相係自己要求定係個攝影師教妳0架, 佢淨係叫我哋抱住晴晴坐0係度就猛咁影, post都無轉過就話影完啦
BABY FACE          HONEY BABY

別墅

emmaleohappy 寫道:
我都係鍾意泳裝, 帶住副黑超成個小明星! 今輯靚過上一輯好多. qq狀態好好!

我都係咁話,唔通qq上過tv零舍有星味

大宅

fslwkl ,
個攝影師(0靚仔)都淨係叫我哋抱住qq坐0係度影左幾張, post都無轉過就話影完啦, 不過係我自己要求要錫QQ0既.
係呢, 妳有冇發覺年紀大d果個先係師父呀, 個0靚係影個d就ma ma, 反而水著look由師父操刀, 真係唔同d, 好彩有幾張見得下人
fslwkl 寫道:
我鍾意QQ戴黑超嗰幅呀, 好型女喎, 仲有著比堅尼凸出個肚腩仔好可愛呀
我想問吓妳哋嗰幅錫QQ0既相係自己要求定係個攝影師教妳0架, 佢淨係叫我哋抱住晴晴坐0係度就猛咁影, post都無轉過就話影完啦

男爵府

車莉

頭先我同我老公一齊睇. 佢話QQ 好好肉地, 好得意, 又多表情. 係呢幾錢影一輯呀? 佢0地影唔影大肚婆嫁?
違規簽名-超版代刪

大宅

qq個水著黑超look掂呀!

fslwkl,我又係呀,剩係抱住阿桐影幾張就話完,都冇同公公婆婆一齊影呀。

車莉 寫道:
fslwkl ,
個攝影師(0靚仔)都淨係叫我哋抱住qq坐0係度影左幾張, post都無轉過就話影完啦, 不過係我自己要求要錫QQ0既.
係呢, 妳有冇發覺年紀大d果個先係師父呀, 個0靚係影個d就ma ma, 反而水著look由師父操刀, 真係唔同d, 好彩有幾張見得下人 [quote]
fslwkl 寫道:
[/quote]
[url=][/url]

大宅

唔止幾張見得吓人, 其實好多張都好好. 影到bb真係人如其名. cute cute. 好少見到有咁既效果. 值回票價.

車莉 寫道:
fslwkl ,
係呢, 妳有冇發覺年紀大d果個先係師父呀, 個0靚係影個d就ma ma, 反而水著look由師父操刀, 真係唔同d, 好彩有幾張見得下人 [quote]
fslwkl 寫道:
[/quote]

子爵府

我都鍾意泳裝帶大陽眼鏡look,好得意。 :lol:

大宅

hihicathk,
hei hei, 影左$920.
其實佢package $880 (40張相, extra @$20), 不過我地0601媽咪有多12張送. 我唔多覺佢幫人影大肚婆喎 ?-(

大宅

多謝各位讚我地小QQ呀, 好感動呀 :-(, 因為QQ實在唔係靚女, 我仲覺得佢幾醜樣TIM, 難得大家咁落力, 唔吝嗇地讚佢, 多謝, 多謝!

公爵府

畀面勳章

水著look好型好靚, 但我又鍾意甲蟲喎

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

[size=large]車莉, 成日聽妳話qq唔食嘢, 但點解仲咁好肉嘅 我鍾意著肚兜果啲, 好sexy

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

車莉,

I really think all the photos are beautiful. qq's face has changed a lot. Now she is getting more girly look. So don't worry, she will be a pretty sweet little girl just like her mom. Really want to hold her and give her a kiss.
Just like what Veronmac said - really worth the $$$

男爵府

傻豬,

細路仔邊有話靚唔靚女嫁. 最緊要好肉地又得意.

qq就符合晒呢0的要求0拉...
違規簽名-超版代刪

大宅

好媽媽勳章

車莉

差d錯過咗我個"新抱仔"輯純影集 佢個水著LOOK好惦呀

首頁

尾頁

跳至