育兒好物

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問TOMMEE TIPPEE消毒奶煲 及奶瓶好用嗎?

如題!
[url=Lilypie Expecting a baby Ticker]Lilypie.com[/url]

男爵府

2019新春慶豚圓

Re: 請問TOMMEE TIPPEE消毒奶煲 及奶瓶好用嗎?

奶煲ok架
奶瓶就麻麻嚕

別墅

Re: 請問TOMMEE TIPPEE消毒奶煲 及奶瓶好用嗎?

我覺得兩樣都ok喎......我幾鍾意tommee tippee d產品

大宅

消毒奶煲 - 都幾好用, 價錢又OK.
奶瓶分兩種 - 排氣奶瓶就唔係好好用, 配件多, 洗死人, 而且奶咀好硬, BB唔鍾意啜, DR.BROWN 好用啲, 普通奶瓶就唔知la.

曦曦媽咪

曦曦媽咪 ;-)

大宅

咁請問tommee tippee的奶煲可唔可以"什"其他牌子的奶瓶還是只fit返tommee 的奶瓶??

有個bb展, tommee奶煲+6個奶瓶只要#$450, 是否好低???
[url=Lilypie Expecting a baby Ticker]Lilypie.com[/url]

大宅

2019新春慶豚圓 2019勳章

排氣奶樽唔掂, 個煲就OK, "什"其他奶樽都得架.

我有5個tommee tippee廋身奶樽, 全新連包裝嘅透明膠紙都未拆, 平讓, 有興趣就PM比我啦!

複式洋房

CY-mother,

我都剛剛買o左tommee奶煲(新款)$375 + 2大1小肥樽送, 如果你唔用tommee奶樽, 可到CityBaby買平差不多$80, 以下有佢個地止及電話, 你see see lah....

http://www.citybaby.com.hk/index2.htm

CY-mother 寫道:
咁請問tommee tippee的奶煲可唔可以"什"其他牌子的奶瓶還是只fit返tommee 的奶瓶??

有個bb展, tommee奶煲+6個奶瓶只要#$450, 是否好低???

大宅

Same comment!!!

mingmama 寫道:
奶煲ok架
奶瓶就麻麻嚕

洋房

個煲就ok, d奶樽我轉

男爵府

排氣奶樽仲成日漏奶

首頁

尾頁

跳至
熱門主題