跳至

首頁

尾頁

大宅

請問媽媽們有冇試過同小朋友搭緊車話要去大便.

昨晚我同囡囡去飲宴,回程時佢話肚仔"冬"要去大便,仲要係公路上,後來我叫佢忍住返屋企去,不斷講話分散注意力,好彩冇瀨,真係一額汗.
媽媽們有冇試過小朋友忍唔到你們會點做呢?

大宅

Re: 請問媽媽們有冇試過同小朋友搭緊車話要去大便.

有呀!叫佢忍住,賴左會比人笑嫁,乖啦,好快到!不停安慰佢,但有時個女會發我脾氣,我就會好嬲咁講,妳激嬲媽咪
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

大宅

我都有呀, 細仔果陣得兩歲左右都試過係經屯門公路出九龍時一上屯門公路就話要 poo poo, 佢一向都唔慣係屋企廁所以外的地方 poo poo, 但係果次佢真係好唔舒服...途中佢都話左幾次好急但又唔想疴, 最後都係要係深井過小小要停車比呀仔 poo poo.

好彩果到咁啱有工程開工, 所以唔洗係路肩解決. 細仔疴完就爽晒, 但我就係烈日當空下幫佢擋住太陽兜住佢 poo poo, 真係成身都濕晒同腰都酸晒.

侯爵府

2011精緻種植勳章 畀面勳章

笑鬼c 我, 我淨係試過喺長途車上比個樽佢shu shu 咋, ng ng 就好彩未試過

首頁

尾頁

跳至