嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

學行車

請問你地有冇比bb坐學行車呀 我都知坐得多唔好, 不過我自己一個人湊住要成日"昅"實佢, 所以都打算買架比bb玩, 等我可以

男爵府

畀面勳章

Re: 學行車

其實我諗黎黎去去都係d百貨公司,玩具反斗城.
我都想知仲有冇d咩鬼祟地方有得賣~
06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

大宅

洛紫

我有睇過荷花, 平既都要要$4xx(得一款係咁平), 仲要唔多選擇, 不過我覺得, 既然都要幾百蚊, 所以想再睇睇有冇其實款囉

我要快d搵喇, bb 6個月喇, 早兩個星期仲跌左落地tim呀 :-(

男爵府

畀面勳章

gie_angie:
我係吉之島定唔知邊度見到有架都係4xx,好似係米奇黎.
荷花我印象中的學行車唔係幾靚.
6個月真係要快d買了,再遲d買好似好唔抵咁.
我個女再坐得穩d唔理佢幾多個月大都買啦.
gie_angie 寫道:

洛紫

我有睇過荷花, 平既都要要$4xx(得一款係咁平), 仲要唔多選擇, 不過我覺得, 既然都要幾百蚊, 所以想再睇睇有冇其實款囉

我要快d搵喇, bb 6個月喇, 早兩個星期仲跌左落地tim呀 :-(

06年7月8日在浸會醫院開刀出世,重2.55kg,身長46cm,頭圍32.5cm

子爵府

我都要買喇~~~但係都物色中......
兩個都係我心肝定>3<

男爵府

冬日勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

禁止訪問

伯爵府

我都係用米奇老鼠果隻, 我係d單車舖買, 因為果間舖頭賣埋學行車手推車, 我係元朗買, 係恆生銀行後面買, 唔駛3百蚊, 我去過千色店睇都要接近四百蚊呀....

男爵府

畀面勳章

如果講平的話,沙田瀝源有間賣bb用品都好平架.
佢有賣埋bb車,但得一款,2色.
2百幾蚊,前面果度仲好多野玩架.
但就係冇牌子囉,同埋d公仔就唔係大眾識得既卡通人物~

大宅

snoopyiu, 洛紫,

沙田, 元朗我唔係咁岩路呀, 我係荃灣

唔該晒你地既報料先, 你地好勁呀, 有咁多資料

希望快d搵岩啦 我個仔爬得好快呀, 好驚呀

男爵府

畀面勳章

gie_angie:
咁你最好買定d安全膠貼住d角角,一陣爬得快得滯撞到就慘~
gie_angie 寫道:

snoopyiu, 洛紫,

沙田, 元朗我唔係咁岩路呀, 我係荃灣

唔該晒你地既報料先, 你地好勁呀, 有咁多資料

希望快d搵岩啦 我個仔爬得好快呀, 好驚呀

大宅

我係吉之島買$238咋,重有成6個款選.
我ar B都係6個月,勁鍾意玩.
我每日玩5多個半個鐘.

男爵府

畀面勳章

FiFi618:
係特價左先咁平定係原價都係咁既價錢架?
同埋有冇相相睇下@@?
FiFi618 寫道:
我係吉之島買$238咋,重有成6個款選.
我ar B都係6個月,勁鍾意玩.
我每日玩5多個半個鐘.

大宅

我買到喇

係荷花買, 買任何野 + $399換購

有搖既功能, 可以坐係到搖, 唔搖又可以變返做學行車 又有腳墊, 可以唔比bb"片"車

我呢兩日就係比bb搖, 唔洗驚佢"片"車

我覺得都幾好, 又安全

大宅

gie_angie,

架車係點o家? 有無相睇下呢?

1/7-3.1kg  1/8-4.5kg  1/9-5.58kg 1/11-7.28kg 9/1-8.55kg 1/7-10.84kg

首頁

尾頁

跳至