自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

Re: 恩怡, 求求你

無意做成爭吵, 只是表達感情,有何不可
其他人可以勁講唔鐘意謝生謝太
其他人可以勁唔鐘意家裡身邊各親人
其他人可以勁睇唔順眼街上不相識的人
我也可以勁唔鐘意恩怡

禁止訪問

琥珀宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

係呀係呀 呢到係自由廣場咩都講得架
表達下個人感受同意見姐
上校車 寫道:
我也可以勁唔鐘意恩怡

王國長老

好媽媽勳章 王國長老

我都轉台,拜拜!

子爵府

同意 '上校車' 既比喻!

大家都係講出感受姐, 況且係對一個公眾人物! 呢度係 ' 自由講場' 嘛.

其實有好多人鍾意鬧果時就勁鬧, 唔鍾意果陣就滿口仁義道德 ......... 好似講到唔鍾意欣兒既就係衰人, 無人性咁! 咁呢排 '鋒芝' 夠多人鬧啦, 佢地都有亞媽生架, 點解鬧佢地就可以一呼百應???

上校車 寫道:
我也可以勁唔鐘意恩怡

複式洋房

對, 各抒己見無不妥. 況且不應成日叫人唔鐘意唔好睇或轉台等消極做法. 等於對那些人或事(政府, 政客, 公營機構等)有不滿, 有意見等應反映出來. 對欣宜來說也不是壞事. 講真. 如果認為欣宜都係細路女, 應該唔好踩佢同比機會佢的話. 細路女理應好好讀書好好學習先. 等長大少少再出來. 看看能否再容納自己. 如果我係阿肥. 當然咁多人話自己個女. 一定唔開心. 但也得檢討問題, 為何咁多人要針對佢. 若其實好多人比佢更差也未至如此, 為何偏偏是欣宜. 值得相確.

男爵府

反而我想求吓栢芝 & 霆鋒可唔可以唔好日日出嚟做真人show

首頁

尾頁

跳至