自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

有無人join 渣打馬拉松 10km 的賽事?

各位,

我膽粗粗,下年3月想試下。

有無跑開的或新手呢?

Msma

侯爵府

Re: 有無人join 渣打馬拉松 10km 的賽事?

我都係新手,今年都會參加.到時見啦!

大宅

好開心亞

你平時有練開嗎 ?

我有 ,日跑一個鐘,你呢 ?

好想到時相認亞 !
瑄婷 寫道:
我都係新手,今年都會參加.到時見啦!
Msma

大宅

以前跑開,都跑五屆。

生完小朋友之後係04年都跑過,發覺体能差咗好多,主要都係冇時間練,果年跑出時間係1個鐘零2分幾

嚟緊07呢屆都想試試,但係知道自己到年尾都唔會有乜時間練跑所以仲諗緊。

我住元朗的,又要揍小朋友、又要返工仲要留D時間倍老公 大家傾吓都好,睇睇自己有冇決心復出

Hi~Hi~大家好,我係家姐Christy抱住細佬佬Brian係媽媽的小樹熊啊 :lol: :lol: [img align=left]http://www.dotphoto.com/SAN1/92/EE/8F/i92EE8F4B-1C48-48B1-87BD-50E0FF12FDBF.jpg[/img]

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

我老公係staff, 舊年有join, 嘩, 唔駛錢, 仲送風褸, 又生果, 又水, 又朱古力
跑完仲可以去會展食餐免費buffet
(唔怪得迫爆晒!)

侯爵府

Msma
我本來日日都會跑半小時以上,但最近改左行山(似唔似老人家),所以一星期會跑三天.
我計劃在比賽前多跑街道,例如由屋企跑去淺水灣.
你平時去那裡練呀?

首頁

尾頁

跳至