想生BB

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

終於驗到有排卵喇!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Re: 終於驗到有排卵喇!

恭喜搵到egg day!!!! day 22 dodo 會好D, 因為精子可以生存3日左右, 又可以等你老公抖一抖 :mrgreen:

別墅

macymama,我個case好似你, 我都係試左幾個月,剛剛今個月第一次用d仔, 希望我地都可以好快bingo

大宅

macymama,
我今個月都係第二個月用d仔協助,之前咩都唔識,又無特別計日子,點知錯過好多個月....

http://hk.myblog.yahoo.com/sbukiwai

禁止訪問

別墅

我今日應該係day 33, 我上一次m係9月8日, 希望今個月m小姐唔好黎, 我7/10,8/10用d 仔都見上下深,同下深過上, 2日都有dodo, 希望有機會中啦!
一齊努力!

禁止訪問

大宅

macymama,
其實我同c6見面的情況都唔好你幾多,我本身都係返on shift工作,雖然c6返正常時間,但佢好忙的,每晚返到屋企連埋食飯同消化埋都好夜的,如果咁啱我要第二朝返早斑,仲衰,因為我要起五點幾起床,你話la 可以行房時間都有限,好大壓力...!

http://hk.myblog.yahoo.com/sbukiwai

複式洋房

好媽媽勳章

Hello all BK mom mom,

Could anyone tell me where can I buy the "d仔"? How much and what's the full name of it?

Tks very much ............

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

Summer2006,

請看PM :mrgreen:

複式洋房

好媽媽勳章

Hi miffymiffy,

Tks. I pm to you.......

禁止訪問

大宅

macymama,
你都好本事,家陣都有位咁可愛的囡囡陪下先
又時為咗dodo,唯由捱眼睏等他得閒先可以開工

複式洋房

好媽媽勳章

miffymiffy,
Pls check PM...tks.

複式洋房

各 sister,
你地講"曼仔"是否在萬靈同放於驗孕棒側的"曼秀雷敦 ???"比驗孕棒大盒D嗰隻呀,都成 $200-$300架嗎!

洋房

我都想買d仔,可否教我怎樣pm給miffymiffy?謝謝

瑪瑙宮

我一早已PM 左你, 你去頂頭的"私人信息" 看看 :mrgreen:
kk04 寫道:
我都想買d仔,可否教我怎樣pm給miffymiffy?謝謝

禁止訪問

子爵府

點解我向屈人寺買到一盒一支, 五十幾蚊 (粉紅盒)係咪一樣架...
macymama 寫道:
[quote]
寶寶103 寫道:
各 sister,
你地講"曼仔"是否在萬靈同放於驗孕棒側的"曼秀雷敦 ???"比驗孕棒大盒D嗰隻呀,都成 $200-$300架嗎!
係呀!一盒5枝...所以d仔經濟好多...曼仔,我係用來"double check" 既...
[/quote]

瑪瑙宮

jazmine,

你講緊果隻係咪驗孕的??? 佢地講果D係$ 280左右, 有5支, 要黎驗排卵的.

首頁

尾頁

跳至