婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

男爵府

回覆:點解d未嫁姑9,姑仔咁煩架

我地一家四口打算出年年頭搬返出去住,姑9竟然叫我預埋佢,佢又食煙又講粗口我驚佢教壞我兩個仔囉:;pppp:

大宅

有 2個過左適婚年齡未結婚未拍拖既姑奶 成日怨魂不息 好X煩

大宅

我成日都叫老公求其揾個男人攪大姑奶個肚 等佢唔好成日煩住我地

伯爵府

引用:你地果家有無呢d未嫁姑9,姑仔?再夾埋99,

原帖由 雪梨茶123 於 13-06-03 發表
你地果家有無呢d未嫁姑9,姑仔?再夾埋99,真係煩到爆,成日覺得我地唔識湊,唔識教,係度呢樣果樣,管好自 ...
我都想問同一個問題!

別墅

我兩個姑奶一個嫁咗比個濺人,一個未嫁。兩個把口衰到冇人有。話我老公同我大洗,返奶奶屋企係痴反食,話我哋連鳮都唔應該食(我心諗係味我哋食屎你就開心先?)
話我唔應該生個囡出嚟(呢句嬲到爆)
依家我連奶奶屋企都唔去。仲係好嬲。話大人冇所謂,個細嘅都係你niece 啦。咁我個囡係未唔應該存在呀,有病嫁

falalala   乜佢把口咁衰架  發表於 13-6-8 10:39

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

yuko0421 發表於 13-6-4 14:57
我都有個公主姑仔,30歲人未拍過拖,成日嘰嘰咭咭
未拍過拖??好醜樣?? 定性格差?

珊瑚宮

HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 hashtag影視迷勳章

小雞脾媽媽 發表於 13-6-5 01:55
我地一家四口打算出年年頭搬返出去住,姑9竟然叫我預埋佢,佢又食煙又講粗口我驚佢教壞我兩個仔囉

...
嘩.. 唔好喇掛.. 咁你老公點睇?

男爵府

回覆:falalala 的帖子

賤到no朋友

falalala    發表於 13-6-8 17:30

男爵府

回覆 falalala 的帖子

我老公冇所謂,睇我頭,我地E+排緊公屋,驚到時上到樓姑仔又要痴住我地就麻煩!所以我唔會同佢住:;pppp:

珊瑚宮

小雞脾媽媽 發表於 13-6-8 16:32
回覆 falalala 的帖子

我老公冇所謂,睇我頭,我地E+排緊公屋,驚到時上到樓姑仔又要痴住我地就麻煩!所 ...
哎吔, 可免則免啦, 又煙又粗口

男爵府

就算姑9 姑仔嫁左 都1樣係咁煩架咋

男爵府

引用:Quote:原帖由+lovenambb+於+13-06-04+發表

原帖由 Daze 於 13-06-04 發表
C6兩個家姐40幾冇拖拍加埋99真係超級超級煩,煩到爆燈! 其中一個家姐當我個仔係佢的咁! 好恐怖

...
我有4個姑奶都係從未拍拖,佢地依家4x~5x,都係獨身,性格好怪,好難相處。

侯爵府

回覆:雪梨茶123 的帖子

未嫁的姑仔有個,港女一個,睇怕好難....見到99,姑仔,叔仔佢地就煩?

伯爵府

未嫁既姑仔真係好煩架,佢地成日都發神經,之後又當冇事發生,好似同你FD返咁,真係采佢都傻!

男爵府

我有一個姑奶都係咁,莫講話佢未做過人亞媽,連拖都唔知有冇拍過。以前我女細個時,小朋友開心啲,興奮啲,就話我冇教個女,話我個女冇規矩。而家個女大個,同佢食餐飯,成餐飯都要搵啲野話我個女。所以我女每次想同我老公家人食飯,我女都只叫另一個姑媽同伯伯。

男爵府

引用:你地果家有無呢d未嫁姑9,姑仔?再夾埋99,

原帖由 雪梨茶123 於 13-06-03 發表
你地果家有無呢d未嫁姑9,姑仔?再夾埋99,真係煩到爆,成日覺得我地唔識湊,唔識教,係度呢樣果樣,管好自 ...
我覺得嫁咗與未嫁都咁煩咁中意乜都管!

fattymama  十級同意.  發表於 13-6-23 10:19

大宅

回覆:雪梨茶123 的帖子

我完全明白,我家都有呢d極呂,兩母女好煩好煩。每日我都好忟好忟。

大宅

熱血勳章

死啦,你地咁講我真係驚阿嫂唔鍾意我
我屋企得返我未嫁,家姐阿妹都嫁左,全部有小朋友
不過我唔會理佢地點湊仔,自己都日日湊仔(男朋友)仲邊得閒理人家事

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原來咁多JM都係咁...希望佢地有一日學會識趣D,識睇下我地眼耳口鼻,唔好再覺得我地好似低能媽媽咁,唔好再冤魂不息,煩住晒

大宅

我姑奶4x完全古老思想份人又管家愛多管閒事唔好話十幾年冇見佢拍過拖,之前有冇我唔知,連朋友都冇個成日困在自己房(同我地1家4口一齊住):;pppp:9成9依世都唔會嫁得出!另外仲有一個姑仔大我一年,月入三萬都係未拍過拖!

首頁

尾頁

跳至