夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

育兒性格勳章 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我C6有時都會大頭蝦唔記得
不過提下佢都會上心

特別日子果D 佢有時會扮唔記得, 扮唔緊
最後係會記得!

今年過左我地第二個Mothers day!
不過開頭c6都唔係好明我想點...
最後我地half day 陪佢媽,, 晚上我要講到明我要佢同仔仔陪我食飯
咁先ok.. 其實我唔想講到咁明顯.. 但係佢有時唔知係傻傻地get 唔到定點
不過我現在都好明確講明我想點... 我想點...
佢ok 既. 都會跟我果套, 唔得就再傾下

大宅

回覆:老公成日左耳入右耳出

男人通常都係gum, 我要提好多次佢先記得

伯爵府

引用:個囡就完play+group,+想最後一堂叫佢調假,

原帖由 catping 於 13-06-04 發表
個囡就完play group, 想最後一堂叫佢調假,提左佢3次都唔記得; 叫佢買野又唔記得,就連生日,結婚週年都唔 ...
男人, 多數都係粗線條!!

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

唉, 有d嘢得過且過啦, 講得多可能佢又唔鐘意, 又傷感情又覺得煩...
正如其他jm講有一定底線, 生日, 結婚周年果d就點都唔可以唔記得了, 如果佢敢唔記得....哼哼....

不過, 有時我都諗, 如果話得佢多, 佢會唔會唔鐘意, 可能冇人想咁煩吧? JM, 睇開d啦~

子爵府

我c6都係咁架!提完又提,講完又唔記得,都慣囉!

水晶宮

畀面勳章 BK Milk勳章

可唔可以喺佢手機set響鬧提示呀?

男爵府

畀面勳章

回覆:catping 的帖子

男人的特徵

親賢能, 遠小人

大宅

引用:個囡就完play+group,+想最後一堂叫佢調假,

原帖由 catping 於 13-06-04 發表
個囡就完play group, 想最後一堂叫佢調假,提左佢3次都唔記得; 叫佢買野又唔記得,就連生日,結婚週年都唔 ...
我老公都係金魚記憶

男爵府

引用:可唔可以喺佢手機set響鬧提示呀? +

原帖由 milky_red 於 13-06-08 發表
可唔可以喺佢手機set響鬧提示呀?
成日要我提冇意思,已經心淡la

首頁

尾頁

跳至