意見反饋
義工
[1月] 今天8週了~

大宅

國民生產總值:1030

2019勳章

現在才8週,成日都覺肚餓,又食唔到,好辛苦!

平時毎胃都已經唔舒服, 但都忍住冇嘔,但今日無端端嘔,成日都唔舒服

王國熱話
割疑似朱古力瘤,好驚!有冇人可以同我...
[心得]尿道炎分享~(超長)(中醫)
陰道加德納菌
{急}乳房抽針一問

伯爵府

國民生產總值:17566

Hello! 我仲係4〜5週、預產一月底!

複式洋房

國民生產總值:298

我都係八週,成日胃唔舒服,好似好肚餓,但食完都係唔舒服,都唔知想點?
Mayyml,希望大家快d脫離呢個難頂嘅日子

大宅

國民生產總值:2395

我 9wk, 唔知點解成日好多分泌, 正常嗎?

複式洋房

國民生產總值:154

我今日第7週, 成日肚餓, 成日眼訓, 但又訓唔多, 又食唔到味精, 咸少少都食唔到, 大家忍下啦, 好快過。

mingling1980- 我都有分泌, 我唸唔怕掛

男爵府

國民生產總值:6584

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆 p_kotone 的帖子

嘩,勁啊,你生三個....不過我剛啱都係陀緊第三個,哈哈~

伯爵府

引用:回覆+p_kotone+的帖子嘩,勁啊,你生三個..

原帖由 crystal_pig 於 13-06-05 發表

嘩,勁啊,你生三個....不過我剛啱都係陀緊第三個,哈哈~
大家甘話!好似話而家興生三個

男爵府

國民生產總值:6584

最關心BB問題熱投勳章 環保接龍勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

"興生三個" <= 真係有啲咁既事? 但我今次係意料之外,哈哈~

大宅

國民生產總值:1030

2019勳章

我都係第三胎~

伯爵府

引用:回覆+p_kotone+的帖子\"興生三個\"+

原帖由 crystal_pig 於 13-06-05 發表

"興生三個"
我予左生三個但無予甘快

伯爵府

引用:回覆+p_kotone+的帖子我都係第三胎~

原帖由 mayyml 於 13-06-05 發表

我都係第三胎~
welcome welcome!!

大宅

國民生產總值:2511

熱血勳章 畀面勳章 遊學勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章

好勁ar! 第三個!! 真係好開心~!

我都有分泌, 有時仲會有少少啡色tim~!

複式洋房

國民生產總值:107

回覆 pooh10 的帖子

少吃多餐, 例如11am, 4pm 吃一塊麵包.

大宅

國民生產總值:2395

生三個 :O 勁, 我諗我揍唔掂

大宅

國民生產總值:1793

pooh10 發表於 13-6-4 13:37
我都係八週,成日胃唔舒服,好似好肚餓,但食完都係唔舒服,都唔知想點?
Mayyml,希望大家快d脫離呢個難頂嘅 ...
我都係咁,真係好煩,食得多唔舒服,食得少個胃好快空,又唔舒服,而且根本冇胃口。

大宅

國民生產總值:1466

我都係啊!食吾多,好快饿!胃一肚饿就吾舒服。大家加油!

大宅

國民生產總值:2158

p_kotone 發表於 13-6-5 11:28
welcome welcome!!
我都想。3個,不過唔知老公制唔制

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.