美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

洋房

肩頸痛 Help~~!!!

請問有無BK友有好介紹呀??? 我肩頸痛到飛起, 想搵好手勢嘅按摩 或者 推拿, 美容院又好、中醫館又好, 總之可以按鬆d筋就好啦, 好辛苦呀 :cry:

複式洋房

Re: 肩頸痛 Help~~!!!

you better go to seee doctor bor

複式洋房

有呀....加埋香薰去推,做完舒服晒.....係美容院,但唔太平架,個 body 師幾掂架,位準夠力....中環區

洋房

lucylai 寫道:
you better go to seee doctor bor

下?! 我好累咋喎, 睇醫生?!

洋房

靚太唔易做架 寫道:
有呀....加埋香薰去推,做完舒服晒.....係美容院,但唔太平架,個 body 師幾掂架,位準夠力....中環區

唔太平?! hmm......大約幾錢呢

大宅

I also want to know where I can find a good place for massage ...
Anson在2006年1月29日出世!

複式洋房

it can be due to spine disease

洋房

由於等唔切的關係, 我即時book左我做開通淋巴果間美容院, 剛剛做左個熱石按摩, hmmm........都唔錯, 但我嫌唔夠力

民房

做yoga,效果幾好

複式洋房

上大陸揼骨

洋房

試針灵,即刻鬆好多

洋房

李卡卡,

我同你一樣有肩頸痛, 我就在Causeway Bay "中醫館"做穴位按摩, 但我是找男師父的, 我試過好多女師父, 但都唔及佢D手勢, 他只26歲, 自己有上course學治療推拿, 我每星期都找他一次, 而且那處地方好relax, 有很多名星都去的(Joey Yung, 何X詩), 50min/$250.- 如買50套票就50min/$178.-.

首頁

尾頁

跳至