論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

別墅

新黎個印印有體臭,點算 ? 請問各位媽咪有冇計

新黎個印印有體臭, 佢自己唔知搽D MUD 鬼, D 味搽咗仲錯過唔搽, 我個B仲要日對夜對住佢, 各位媽咪, 你地有冇D咁嘅 CASE, 教吓路吖, 唔該! :
^_^

別墅

Re: 新黎個印印有體臭,點算 ? 請問各位媽咪有冇計

my maid also a super 狐仙呀 ....... 夏天成屋都狐狸味呀 , 同佢出街直成失禮人呀 ....... 我咪買左支止汗濟比佢 law , 同佢講下次你自己買啦 ..... ok 喎 , e 家一 d 味都聞唔到 lu ~~~~~
[img align=left]http://www.gundam-seed.net/products/images/seed_dvd6.jpg[/img]

複式洋房

我個印印初初來嗰時都好似你個印印咁, 我老婆發現佢原來係用男性專用嘅止汗濟, 後來我老婆買咗支女性專用比佢就無咗啲味, 問佢點解用男性, 佢話印尼個老師叫佢哋成班人用嗰支喎, 啲味真係好難味, 你試吓睇吓係唔係依個原因.

別墅

Kenngkk, Gundam

唔該哂!
其實我都唸住買比佢試吓, 不過驚唔知得唔得, 而家聽你地咁講, 就真係要試吓, 唔知你地買 mud 野 牌子嘅呢, 係咪係
watsons 買架 ?

^_^

珊瑚宮

畀面勳章 BK Milk勳章

屈臣氏 or 萬寧 or 惠康 or 百佳 都已經有得買, 大部份牌子都ok, 俾佢用就選d便宜d啦!

別墅

cmsm 寫道:
屈臣氏 or 萬寧 or 惠康 or 百佳 都已經有得買, 大部份牌子都ok, 俾佢用就選d便宜d啦!

cmsm

Thank you very much.
^_^

子爵府

你可叫佢冲多一次涼,加一日搽多2-3次嘢,第一次你可買比佢,叫佢下次自己買,我個工人都係咁,佢好貪靚,但我心唸,外表箸到幾靚都冇用啦,咁臭,難頂,想暈,我一嗅到就叫她去冲凉.

首頁

尾頁

跳至