跳至

首頁

尾頁

大宅

BABY HOUSE 影樓相分享

剛剛月頭係 B A B Y H O U S E 影左相

唔知點解 0601 好似無乜媽咪去佢地到影, 不過我覺得唔錯丫, 仲有, 佢地係用菲林機影, 所以唔會一次過同一造型影 10 幾張相再選幾張咁, 佢地會睇準先會同 BB 影. 我就影左一筒彩色 + 一筒黑白, 佢地會比番菲林你, 仲有加幾十蚊就會多一隻 CD. total around HK$1,8XX.

Pls Click Here

大宅

Re: BABY HOUSE 影樓相分享

係呀, 我妹妹都係去呢間影, 唔錯0架, 不過因為我早已報左2間影, 所以冇去BABY HOUSE , 其實我都想去, 但又好似影得太密 :lol:

子爵府

你個BB都好多頭髮 wo

大宅

係丫, 因為佢太大頭髮, 所以影到去小天使時, 個姐姐就問我小天使個造型你要唔要著初丫?? 我咪問佢件衫係點架?? 佢就指住條裙仔...... 原來佢地一直都以為我個仔係女

大宅

其實影之前都睇過好多, 最尾都係覺得 lee 間 d 色影出黎最好, 仲有, 我好鍾意 d 黑白相, 好 classic, 其實你都可以只係叫佢地影 black & white only 都得架

--
車莉 寫道:
係呀, 我妹妹都係去呢間影, 唔錯0架, 不過因為我早已報左2間影, 所以冇去BABY HOUSE , 其實我都想去, 但又好似影得太密 :lol:

子爵府

雀雀好開心喎.....
不過又真係幾似女仔

大宅

最後個兩張雀雀全裸登場bor 係咪要證明 比拍攝影師知佢係仔仔

男爵府

雀雀好多頭髮呀,我個仔仲係得幾條毛
黑白照好靚,有幾張件衫係咪.......紅色嗰隻呢?

大宅

我個B都係在BABY HOUSE影相,我都好鐘意...不過,我攞啲相去快圖美同天然翻晒,但出來既顏色同影樓晒個啲差好遠呀~

子爵府

影樓個d相紙會靚d架,不過快圖美都唔差架喎。
d顏色無影樓咁鮮艷囉。

大宅

紅色 (china feel) 果件係佢地架
-----
[quote]
TSZYUI 寫道:
黑白照好靚,有幾張件衫係咪.......紅色

大宅

最尾果 2 張都係影唔到雀雀條雀雀

-

LikLik 寫道:
最後個兩張雀雀全裸登場bor 係咪要證明 比拍攝影師知佢係仔仔

大宅

妹妹豬咁靚女, 你都帶妹妹豬影番 d 黑白照啦, 一定好正

-----
goofyszesze 寫道:
雀雀好開心喎.....
不過又真係幾似女仔

大宅

係羅,俾d我個女吖!
我都鍾意黑白嗰d,好型!

TSZYUI 寫道:
黑白照好靚,有幾張件衫係咪.......紅色嗰隻呢?
[url=][/url]

大宅

醒目開學勳章

我都係鍾意黑白嗰幾張相, 影得好靚, 好有味道 , 0601好似得雀雀影咗全裸照咋喎, 不過雀仔就見唔到, 月光就有半個
BABY FACE          HONEY BABY

大宅

---
[quote]
fslwkl 寫道:
我都係鍾意黑白

大宅

haaa... 細個光頭大個 d 頭髮會靚 d 架, :-P

--
[quote]
YSWONG18 寫道:
係羅,俾d我個女

別墅

果套中國服影到雀雀好"靚女"喎!!
d黑白照真係好正,尤其是果d裸照,真係引c人喇~~~

大宅

JAL,

What a coincidence! 蕃茄仔 also had his photos taken at #### on 12/10. Will post to share with all of you once I the CD is ready.

I took 1 roll of coloured and 1/2 roll of black & white

大宅

goofyszesze 寫道:
雀雀好開心喎.....
不過又真係幾似女仔

我都覺得幾似女仔~

首頁

尾頁

跳至