跳至

首頁

尾頁

大宅

我知道 好多大陸人常看這個網站,只是很少人會說話

我也知道好多香港人去逛深圳的房網論壇,但也有不少人說話留言的

這個網站是我看個的最文明的一個,不管什麼話題好少人會說很難聽的話,確實素質很高

這一兩年,中港矛盾加劇,越來越多的香港人不喜歡大陸人,確實有他的原因,這裏我不想討論這個問題。

我想知道如果我在這裏發帖,會不會被人罵

也想常隱身潛水的但生活在香港的姐妹們出來說說話

hotsing  你唔講自己係大陸人跟本無人知,況且你又無打簡體字  發表於 13-6-15 10:20

伯爵府

畀面勳章

這裡的人裊明白事理..對事不對人的,
即使是港人..事件是錯都一樣會比人圍剿的..

大宅

回覆 clara1975 的帖子

感動

多謝

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

回覆:大陸人在這裏發帖會被罵嗎?

正正常常發問/回答是沒有問題的。

雖然我在線,但可能行開左

複式洋房

有句話叫幫理不幫親嘛!

珊瑚宮

2024年龍年勳章

回覆:大陸人在這裏發帖會被罵嗎?

放心,呢度都大把香港人俾人鬧架,大家係對事啫

大宅

回覆 李豆豆 的帖子

我還真沒看到有人說話過分呢

不過我有一事不明,前幾天看一帖說有人想學普通話,但那人會英語,然後我說了一句,我也想免費交換,即是我教她講普通話,她教我講英語,有人回覆我,然後今天就發現說我無權訪問該版板,點解呀?

男爵府

回覆 Rainychan2013 的帖子

我是港人c9仔。網管理人覺得有問題就有問題冇點解。近年開始睇緊左好多。我兩年前都在區媽媽會講免費交易。禁止我回覆同出帖。即是廢左個帳戶。依家依個係新開的。

大宅

回覆 SENLY 的帖子

不是吧? 這樣都行?

我在大陸的論壇發帖,如果沒刪除,問版主,會回答你違規第幾條什麼原則

無啦啦禁止訪問整個版板覺得有點似面對大陸政府,有理無處講,冤屈著呢

男爵府

無所謂。開過新姐。佢地有權管理好自己的網站。下次咪關係$的都係2手市場或pm講。

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

引用:回覆+李豆豆+的帖子我還真沒看到有人說話過

原帖由 Rainychan2013 於 13-06-14 發表
回覆 李豆豆 的帖子

我還真沒看到有人說話過分呢
個帖已轉交管理員調查 。
如果有咩唔明可到“使用意見”版發問。

超級版主

引用:回覆+Rainychan2013+的帖子我是港人c9仔。

原帖由 SENLY 於 13-06-14 發表

雖然2年前,但你有唔明為何被封。應聯絡管理員暸解。

超級版主

引用:回覆+SENLY+的帖子不是吧?+這樣都行?我在

原帖由 Rainychan2013 於 13-06-14 發表
回覆 SENLY 的帖子

不是吧? 這樣都行?
被禁止訪問一定有原因 。唔會無啦啦被封的。

男爵府

回覆 yinmelody 的帖子

大蓋都知咩事。自己係踩界左點的。

水晶宮

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

引用:我知道+好多大陸人常看這個網站,只是很少

原帖由 Rainychan2013 於 13-06-13 發表
我知道 好多大陸人常看這個網站,只是很少人會說話

我也知道好多香港人去逛深圳的房網論壇,但也有不少人 ...
唔明點解妳要開個咁嘅post? 動機係咩呢? 妳是大陸人所以要開新account發言? 其實我唔相信呢度會員會咁做,我地係會憎果d私運奶粉尿片嘅人,妳係嗎?唔係就唔駛擔心囉。

呢度咁多會員係全球性,我地同好多資深會員都分唔清邊個地區啦,有嘢咪問有好嘢咪分享囉,唔好多心!

我自己有親戚朋友家娶大陸人做太太啦,唔通我唔啋佢地咩?

未開花 成長中 初二開花 4個花蕾

超級版主

引用:回覆+yinmelody+的帖子大蓋都知咩事。自己

原帖由 SENLY 於 13-06-14 發表
回覆 yinmelody 的帖子

大蓋都知咩事。自己係踩界左點的。
ok

首頁

尾頁

跳至