夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

回覆:null

如果我老公如此、我叫佢死遠d ,我反而心情輕鬆、病都好快d !夫婦係互相扶持、係承諾、下下話受唔到壓力、放棄另一半、咁人都唔好做啦、做人係辛苦嫁啦!樓主、保重身體、别為呢種人憂心、影響病情!

伯爵府

BK Milk勳章

回覆:Cherryttm 的帖子

加油!

複式洋房

回覆:患難見唔到真情

其實你老公可能唔識表達,又可能有少少情緒病。你當冇嘢,好似平時咁,觀察下,冷靜下。可能會新局面。見你言語間,都見到你老公為生活好辛苦同努力,多啲另一角度睇嘢,加油

珍珠宮

畀面勳章

引用:同老公結左婚三年,+一直都算幸福快樂,+囡囡

原帖由 Cherryttm 於 13-06-26 發表
同老公結左婚三年, 一直都算幸福快樂, 囡囡今年三月出世, 本來開開心心咁迎接小生命既來臨, 但係臨生前, 醫 ...
我覺得你先生有精神病,接受唔倒任何缺陷的事,因為佢冇咁的抵抗力

見你一獲打你一獲

侯爵府

引用:同老公結左婚三年,+一直都算幸福快樂,+囡囡

同老公結左婚三年, 一直都算幸福快樂, 囡囡今年三月出世, 本來開開心心咁迎接小生命既來臨, 但係臨生前, 醫 ...
雖然我都唔明點解你要打佢。
但係你都係養好身子先算,加油

男爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 我的育兒心得勳章 貓狗褓姆 夏天玩到顛 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

引用:回覆+芝芘媽+的帖子其實講出黎話係慢性血癌

回覆 芝芘媽 的帖子

其實講出黎話係慢性血癌, 好似好得人驚
你仲後生,若換骨髓應可醫好的。 加油。

大宅

so sorry to hear this

大宅

回覆:Cherryttm 的帖子

1)佢接受唔到你有病,兼逃避問你,呢個係佢的心理病,等如每個人有碰不得的私事

2)佢唔清醒,唔好打佢,可以拿冷水淋佢,佢的感覺會冇禁hurt

3)為左子女,你試下自己和家人handle個病先,不好向佢披露病情,佢應該接受唔到

4)請找人輔導你們,大家都要坐低了解

首頁

尾頁

跳至