烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

育兒性格勳章 想生BB熱投 hashtag影視迷勳章

今晚去大角咀九龍珀麗酒店dinner buffet,
地方唔算大,但乾淨、舒服既…

食物款式唔算多,但味道、質素都唔錯…
生蠔乾淨、新鮮、鮮甜…

刺生有三文魚、吞拿魚、甜蝦、北寄貝…

推介:生蠔、釀蟹蓋仔、焦糖燉蛋、芒果拿破倫

大宅

引用:今晚去大角咀九龍珀麗酒店dinner+buffet,++

原帖由 yimyim_paul 於 13-06-30 發表
大人$?
小童$?

伯爵府

回覆:大角咀九龍珀麗酒店 dinner buffet

昨天星期六,
大人$298 +10%s. c
小童 $188+10%s. c

大宅

引用:昨天星期六,大人$298++10%s.+c小童+$188+1

昨天星期六,
大人$298 +10%s. c
小童 $188+10%s. c
Thx.

侯爵府

回覆:大角咀九龍珀麗酒店 dinner buffet

而家做緊八折喎,我上個星期一先食完,$268 仲有八折,呢個價錢有即開生蠔外,其他野唔好期望咁高,加埋有D 祖國同胞同場,有心理準備要搶先有得食

寶石宮

大廚勳章 玩具勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:今晚去大角咀九龍珀麗酒店dinner+buffet,++

e 間 食個都 ok

洋房

我試過,生蠔正,其他都OK,佢地會不停轉食物款式,份量不多手快有手慢。。。

伯爵府

mworkshop 發表於 13-7-3 15:49
我試過,生蠔正,其他都OK,佢地會不停轉食物款式,份量不多手快有手慢。。。 ...
生蠔OK WOR~仲攞左好多次~
我老公同個FRIEND每人食左半打~

首頁

尾頁

跳至