自由講場

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

報料 ~ 海港城展銷場有CHICKEEDUCK"BB"鞋買

報料 ~ 海港城展銷場有CHICKEEDUCK"BB"鞋買

11月8~12日開始
CHICKEEDUCK 有BB鞋買 , 年齡有初生至11歲都有,
返學"男,女黑鞋都有"
價格 : HK$89.00/一對, HK$150.00/兩對

有SIZE, 初生 HK$50.00, 袋裝未SIZE棟 HK$29.00

我今日都有左兩對..好平..

大宅

Re: 報料 ~ 海港城展銷場有CHICKEEDUCK"BB"鞋買

thx
:-) :-) :-)

複式洋房

Re: 報料 ~ 海港城展銷場有CHICKEEDUCK"BB"鞋買

唔駛客氣

等待驗證會員

多謝報料

複式洋房

等我收工一看先, THANKS

複式洋房

係出口位置的, 唔駛行返轉頭,
貨品唔係太多... 最好早"D"去, 唔係會白行一趟 !!

男爵府

多謝報料. 不果我係bb約9個月時買個對bb鞋比佢著, 我覺得唔多'襟', 好快爛. 仲要個時亞b係未識行的. 童鞋就唔知啦.

大宅

芷晴媽咪,

請問係唔係新世界商業中心 3/F 呀?

複式洋房

係尖沙咀廣東道世界商業中心 3/F.
hay03 寫道:
芷晴媽咪,

請問係唔係新世界商業中心 3/F 呀?

侯爵府

我家有隻曳曳豬

男爵府

thx
http://cheukhin0507.spaces.live.com/PersonalSpace.aspx?_c02_owner=1

子爵府

好媽媽勳章

thnx :-P
可唔可以喺相簿加相落個人簽名度?

伯爵府

我都係9個月俾阿囡著CHICKEEDUCK白色學步鞋, 著左2個月都無 (每WK著3 DAYS), 個鞋頭已經爛到穿lone, 縱使對鞋仲係好白無花, 但係已經唔可以再著.

反而買街市Dcheap cheap地既, bb學行仲行得正經d無"懶步".

我估可能學行鞋個底比較薄啦.

男爵府

妳囡囡隻腳行路..錦快爛到穿lone
mylulu007 寫道:
我都係9個月俾阿囡著CHICKEEDUCK白色學步鞋, 著左2個月都無 (每WK著3 DAYS), 個鞋頭已經爛到穿lone, 縱使對鞋仲係好白無花, 但係已經唔可以再著.

反而買街市Dcheap cheap地既, bb學行仲行得正經d無"懶步".

我估可能學行鞋個底比較薄啦.
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

首頁

尾頁

跳至