跳至

首頁
12345...12

尾頁

男爵府

Re: 齊齊訂jshoppers呀!!

me too la

felicityfun 寫道:
好亂呀, 我今日都無做過野, 就黎炒魷喇, 不過又真系幾好玩WOR

大宅

唔通最後果set比我訂左

rubytse 寫道:
哎呀...幾靚架喎
無 ~ 貨 ~~~~~ ?!

[quote]
yon 寫道:
唔制呀, D襪仔女仔款無貨呀~
:-( :-( :-(
[/quote]

大宅

唔做野邊有錢養2個BB WOR....唉 :cry:

大宅

yesyes, 我都無做過野呀!!!!!!!!

好亂呀, 我今日都無做過野, 就黎炒魷喇, 不過又真系幾好玩WOR

男爵府

你2個BB係唔係龍鳳胎呀

唔做野邊有錢養2個BB WOR....唉 :cry:

大宅

商品號碼.................size...........數量

felicityfun
464502 C (小豬)..........80..........1
464502 A (猴子)..........80..........1

大宅

分d俾我呀!!!!!!!

[quote]
kathylam82 寫道:

[quote]

大宅

我日日都冇乜點做野~

gloria.joe 寫道:
yesyes, 我都無做過野呀!!!!!!!!

[quote]
[/quote]

子爵府

gloria.joe 寫道:
分d俾我呀!!!!!!!

[quote]
kathylam82 寫道:

[quote]

大宅

rubytse

我同你share 訂襪仔
你是否訂商品號碼:468304
舒展水手襪12雙組(流行圖樣)
售價:JP¥ 1,040

子爵府

死囉...我玩到開會都唔記得

大宅

YES!!

子爵府

CCmimi ,

你咁快訂

大宅

CCmimi ,

呢款9-15cm冇晒貨喇~

CCmimi 寫道:
rubytse

我同你share 訂襪仔
你是否訂商品號碼:468304
舒展水手襪12雙組(流行圖樣)
售價:JP¥ 1,040

大宅

點解女仔襪冇貨呀! :-( :-(

男爵府

咁我訂住襪褲先啦~

商品號碼.................size...........數量

felicityfun
464502 C (小豬)..........80..........1
464502 A (猴子)..........80..........1

yon
468302 (Off-White)......75..........1

子爵府

CCmimi ,

我初時都以為有咪諗住同其他媽媽share囉

CCmimi 寫道:
點解女仔襪冇貨呀! :-( :-(

大宅

YON, 你既BB幾多磅呀??

我訂80會唔會大過龍呢? 一個十一磅, 一個十四磅左右

男爵府

yuki而家13磅半左右啦~
你果件外套嘛, 80應該好D, 仲有大D都無問題~
我都諗緊襪褲應該訂75定85

YON, 你既BB幾多磅呀??

我訂80會唔會大過龍呢? 一個十一磅, 一個十四磅左右

子爵府

felicityfun
464502 C (小豬)..........75..........1
464502 A (猴子)..........75..........1

yon
468302 (Off-White)......75..........1

bebichhichi
468304 (B)..............9-15cm........1

首頁
12345...12

尾頁

跳至