親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2023年兔年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:babycute2009 的帖子

我就係驚呢樣,c6一定忟忟

珍珠宮

2018復活節勳章

回覆:去吾去legoland好

Just play today at legoland, my son 4 yrs very happy, all games with different height limit!

禁止訪問

別墅

回覆 koller 的帖子

因為最初仲諗緊想自己撘公共巴士去,但諗諗下玩完成日應該會好攰,最後係決定買埋coach票Anyway,enjoy your trip ar!

伯爵府

2024年龍年勳章

我都冇去uss, legoland 好熱不過小朋友好開心。揸車好得意!

子爵府

好媽媽勳章

引用:回覆+koller+的帖子因為最初仲諗緊想自己撘

原帖由 wingwing16 於 13-07-30 發表
回覆 koller 的帖子

因為最初仲諗緊想自己撘公共巴士去,但諗諗下玩完成日應該會好攰,最後係決定買埋coac ...
我最初都打算自己坐巴士,因車費平好多,但怕玩完太辛苦,帶住兩個小朋友,所以最後都係坐coach

子爵府

USS真係好多遊戲唔啱幼兒,有高度限制,入得去玩嘅都幾激,大人其實都覺得好玩,影相都幾靚,同埋我去時係閒日,無大巡遊,十分失望

大宅

引用:妙妙媽,我剛由星加坡返黎,+USS,+Advantage+

原帖由 NamB 於 13-07-29 發表
妙妙媽,

我剛由星加坡返黎, USS, Advantage cove waterpark, Legoland, 我地都有去. 大仔8歲, 細女3歲.
我都諗緊uss留少啲時間,因為阿女話去星加坡最期望就係游水,橫掂uss好多野都玩唔到。
我諗緊係咪應該上晝去waterpark... Lunch後大約兩點入uss玩到7點,你有咩意見,呢個安排好嗎?定應該掉轉呢?thx!

子爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+NamB+於+13-07-29+發表妙妙媽

原帖由 妙妙媽 於 13-07-30 發表
我都諗緊uss留少啲時間,因為阿女話去星加坡最期望就係游水,橫掂uss好多野都玩唔到。
我諗緊係咪應該上晝 ...
如果女女鍾意玩水多啲,我覺得waterpark時間唔夠,得3小時!我對仔女都好鍾意玩水,我地由開門玩到關門10am-6pm
我地嗰日都已經唔多人,少人排隊!

大宅

回覆:PINK2007 的帖子

請問細仔兩歲,平時晤驚死,你估可唔可以玩luge?一齊坐,但唔俾他坐skyride.

別墅

比我就會去, 不過聽講無咩好睇...

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

NamB 發表於 13-7-29 18:15
我無玩,但老公同阿仔有玩,每人玩左3轉,阿仔玩完仲話唔夠,想再玩

...

我想問,你喺果度買飛定係喺網度買左先 幾錢呀
同埋,多人玩嗎

子爵府

好媽媽勳章

引用:+本帖最後由+birdy09+於+13-7-30+19:10+編

原帖由 birdy09 於 13-07-30 發表
去到先買,SGD40每人3次,total 6次,唔多人,唔駛等!

子爵府

好媽媽勳章

引用:請問細仔兩歲,平時晤驚死,你估可唔可以玩

原帖由 joeycj 於 13-07-30 發表
請問細仔兩歲,平時晤驚死,你估可唔可以玩luge?一齊坐,但唔俾他坐skyride.

...
好似只睇小朋友高度

禁止訪問

複式洋房

回覆:jaimechu 的帖子

我打算八月出發去legoland....,在那裏是lego玩具多種類,价錢是否公道?

大宅

引用:Quote:原帖由+妙妙媽+於+13-07-30+發表我都

原帖由 NamB 於 13-07-30 發表
如果女女鍾意玩水多啲,我覺得waterpark時間唔夠,得3小時!我對仔女都好鍾意玩水,我地由開門玩到關門10am ...
咁就真係難攪

子爵府

好媽媽勳章

引用:我打算八月出發去legoland....,在那裏是le

原帖由 mermaid25 於 13-07-30 發表
我打算八月出發去legoland....,在那裏是lego玩具多種類,价錢是否公道?
Lego 玩具唔駛响度買,唔平,但可買lego鎖匙扣刻名,香港無,但都唔平,rm12.95 + rm10刻名

子爵府

好媽媽勳章

引用:Quote:原帖由+NamB+於+13-07-30+發表如果女

原帖由 妙妙媽 於 13-07-30 發表
咁就真係難攪
可唔可以分兩日?
我就legoland, uss, waterpark,分開3日,1日1個park

大宅

剛去過legoland,我兩個小朋友&99都玩得好開心,我覺得值得去架!
其實包車由新加坡往新山路程唔算好長,車程約50分鐘,只是在woodland 関口等過関時比較耐(超過30分鐘)去新山約個半鐘。回程返新加坡等候過関時間可能更耐,因為平日6至7呢段係人地放工時間,只是塞下車當休息一下,我果晚接住去Flyer好充實

首頁

尾頁

跳至