親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

引用:Quote:原帖由+12312+於+13-07-29+發表我喜

原帖由 CINDYC 於 13-07-29 發表
我未吃過,都是土鳳梨酥嗎?有機會要試試(我好貪吃的)
有土鳳梨酥,曼越莓酥,胡頭酥

水晶宮

引用:Quote:原帖由+CINDYC+於+13-07-29+發表我未

原帖由 12312 於 13-07-29 發表
有土鳳梨酥,曼越莓酥,胡頭酥
thanks

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

伯爵府

回覆 mango22 的帖子

I can remember but near Kowloon City Market. The shop sells Taiwan Food.

男爵府

引用:回覆+mango22+的帖子I+can+remember+but+ne

原帖由 anitallw 於 13-07-29 發表

I can remember but near Kowloon City Market. The shop sells Taiwan Food.
請問是否永富個邊?

水晶宮

回覆:anitallw 的帖子

您指那一品牌九龍城有售? 是否候王道皇上皇? (佳德之前家人曾見九龍城有及間唔中有團購。微熱山丘之前重慶站有水貨店有售,唔肯定現在是否還有?)

若沒有忙碌, 你便不會懂得善用閒暇; 沒有痛苦, 便不會明白快樂的得來不易; 沒有失去, 我們更不會懂得珍惜--是苦是甜也好, 是時間太多或太少也好, 最重要的, 還是請不要浪費你的人生! (純粹分享 ^0^)

水晶宮

回覆:himsum117 的帖子

我買咗成箱mouth:

珊瑚宮

引用:我買咗成箱+

我買咗成箱
嘩吾便呀

子爵府

佳德,難搵嗎?

男爵府

引用:您指那一品牌九龍城有售?+是否候王道皇上皇

您指那一品牌九龍城有售? 是否候王道皇上皇? (佳德之前家人曾見九龍城有及間唔中有團購。微熱山丘之前重慶 ...
佳德上次團構我有買,平均大約$10個,Sogo都有,不過勁貴,雙倍$

水晶宮

回覆:Smile_girl 的帖子

佳德都可以上網訂宅配到酒店。

水晶宮

引用:Quote:原帖由+CINDYC+於+13-07-29+發表您指

原帖由 Hei3705 於 13-07-29 發表
佳德上次團構我有買,平均大約$10個,Sogo都有,不過勁貴,雙倍$
佳德九龍城賣$12/個微熱山丘現在可上網訂,會經它們上海處理訂單,但運費都唔平,始終都係台灣買最平。

水晶宮

引用:Quote:原帖由+CINDYC+於+13-07-29+發表我買

原帖由 12312 於 13-07-29 發表
嘩吾便呀
唔係成日買,大家吃得開心,無所謂啦!

男爵府

引用:Quote:原帖由+Hei3705+於+13-07-29+發表佳

佳德九龍城賣$12/個微熱山丘現在可上網訂,會經它們上海處理訂單,但運費都唔平,始終都係台灣買 ...
我仔好鍾意食,可以一次食2個,下次再留意下先...微熱山丘有冇網址?thx

水晶宮

引用:Quote:原帖由+CINDYC+於+13-07-29+發表佳德

原帖由 Hei3705 於 13-07-29 發表
我仔好鍾意食,可以一次食2個,下次再留意下先...微熱山丘有冇網址?thx

...
我每次要吃2-3個 網址: http://www.sunnyhills.com.tw/

男爵府

引用:Quote:原帖由+Hei3705+於+13-07-29+發表我

我每次要吃2-3個 網址: http://www.sunnyhills.com.tw/
thx

男爵府

CINDYC 發表於 13-7-29 23:34
佳德九龍城賣$12/個微熱山丘現在可上網訂,會經它們上海處理訂單,但運費都唔平,始終都係台灣買 ...

會送香港嗎?

水晶宮

引用:Quote:CINDYC+發表於+13-7-29+23:34+佳德九

原帖由 mango22 於 13-07-29 發表
會送香港嗎?
微熱山丘如送香港會經上海處理訂單,大家可望望之前回覆。

男爵府

Thank you! Thank you!
我好鐘意食鳳梨酥的, 之前食開王媽媽, 而家見好多人提微熱山丘, 又想試下! 等我去九龍城看看, 如果冇就經上海訂來試試! 請問是否只得一款?

大宅

我會去高雄, 請問那裡有得買?

複式洋房

回覆 shsh3 的帖子

高雄通常買舊振南

首頁

尾頁

跳至