美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

公爵府

Cheylenne 發表於 13-7-31 12:38
官方話約14天到,我覺得OK
我覺得見到最快7 日,最長14日, 你既經驗係大概幾多日? 唉, 係外國買野真係好耐先寄到
我之前係歐洲買野用fedex都等左個幾禮拜

男爵府

bb081090 發表於 13-7-31 12:44
我覺得見到最快7 日,最長14日, 你既經驗係大概幾多日? 唉, 係外國買野真係好耐先寄到
...

我買咗三樣嘢,星期一買,重未收到啊!

大宅

BK Milk勳章

引用:元朗屯門有冇? +

原帖由 yuyu.c 於 13-07-30 發表
元朗屯門有冇?
我都想知元朗屯門,或者天水圍有冇

禁止訪問

BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

公爵府

Cheylenne 發表於 13-7-31 14:47
我買咗三樣嘢,星期一買,重未收到啊!
我琴日俾錢, 岩岩見到佢話我太約8月1-8月3就收到

Cheylenne  好快wor!收到貨我地再share下用後感吖!  發表於 13-8-1 10:40

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

回覆:[集思廣益] 各區soak off gel 工具

大家有冇用過一盒盒既color gel?好用嗎?用咩掃搽上手?

公爵府

yuyu.c 發表於 13-8-1 10:55
大家有冇用過一盒盒既color gel?好用嗎?用咩掃搽上手?
我覺得一盒盒既好似比較薄d, 我都唔知咩掃黎, 見佢個樣岩用就買左

珍珠宮

引用:其實taobao都好快+我禮拜日下就6點落單+第

原帖由 kiki162613 於 13-07-31 發表
其實taobao都好快 我禮拜日下就6點落單 第二日10點已經到香港
可否比link me?您用集運?

kiki162613  吾系集郵 我用快遞 加多$20送到HK工/商業區 再加多$25就送去屋企
http://chegel8  發表於 13-8-1 23:58
bb081090  應該唔係集運,如果集運基本上最快由賣家到集運要一日,再由集運到香港  發表於 13-8-1 17:23

伯爵府

畀面勳章

引用:Solo+building+14/F+美甲同學會,+very+chea

原帖由 hahayik 於 13-07-31 發表
Solo building 14/F 美甲同學會, very cheap and good quality
係唔係尖咀solo呀?

hahayik  yes yes~ But need to call and book before go to the shop, coz not always open  發表於 13-8-2 09:23

大宅

引用:大家有冇用過一盒盒既color+gel?好用嗎?用

原帖由 yuyu.c 於 13-08-01 發表
要另外買掃上

大宅

引用:不如大家分享下自己係邊到買soak+off+gel+

原帖由 bb081090 於 13-07-30 發表
不如大家分享下自己係邊到買soak off gel 既工具(淘寶除外) 因為好似我呢種心急大師, 真係無辦法等到淘寶慢 ...
十卜十卜
我就係好心急想l試玩去了葵涌廣場找, 结果做soak off nails 铺好多, 但賣工具就没有!嗚嗚…

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

引用:回覆+bb081090+的帖子我岩岩幫襯完"首席牛

原帖由 kiki162613 於 13-08-01 發表
回覆 bb081090 的帖子

我岩岩幫襯完"首席牛人" http://chegel88.taobao.com/?spm=a1z10.1.0.0.v2EyTB
係咪黑色樽15蚊果隻啊?我都買左056(Tiffany色). 等收貨

禁止訪問

公爵府

引用:回覆+baby_happy+的帖子系阿+15蚊果隻+我買

原帖由 kiki162613 於 13-08-02 發表
回覆 baby_happy 的帖子

系阿 15蚊果隻 我買左068 055 (比預期深色 nude吾夠令) 057 116 (057 116滿意d)
我第一次買呢間,只係試買056同003,未收貨㗎

公爵府

引用:回覆+baby_happy+的帖子系阿+15蚊果隻+我買

原帖由 kiki162613 於 13-08-02 發表

系阿 15蚊果隻 我買左068 055 (比預期深色 nude吾夠令) 057 116 (057 116滿意d)
Nude色好難買到靚,我買過5支都未買到心水嘅nude, 唔係深色左就係偏粉紅

公爵府

baby_happy 發表於 13-8-2 00:35
Nude色好難買到靚,我買過5支都未買到心水嘅nude, 唔係深色左就係偏粉紅

...
如果係香港買會唔會好d? 有實物睇

禁止訪問

公爵府

引用:Quote:baby_happy+發表於+13-8-2+00:35+Nud

原帖由 bb081090 於 13-08-02 發表
如果係香港買會唔會好d? 有實物睇
我住果區冇乜gel賣㗎

公爵府

引用:回覆+baby_happy+的帖子你試到ok既可五可以

原帖由 kiki162613 於 13-08-03 發表

你試到ok既可五可以話我知 仲有我想要啲自然啲透啲既色 有冇推介? ...
唉,我望穿秋水嘅Tiffany色,寄到嚟變左粉紅色好彩賣家話再寄過比我,但要一星期後先有貨。透明粉紅色我都淘過兩支,都係中ok所以推介唔到比你

公爵府

回覆:[集思廣益] 各區soak off gel 工具

我買Tiffany色,點知。。。。咁

首頁

尾頁

跳至