烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 我已經訂左25/12, 5星級酒店dinner Buffet, $300以下,重有樂隊唱歌

please pm me the detail or
email to [email protected]
thansk
happy family

大宅

Re: 我已經訂左25/12, 5星級酒店dinner Buffet, $300以下,重有樂隊唱歌

pls send me the info ,thx!

Bombomb

別墅

Please kindly pm me the info
e-mail : [email protected]

洋房

Please kindly pm or email to me the info
e-mail : [email protected]
Thanks a lot
maggie

該用戶已被刪除

該用戶已被刪除

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

有無人食左,可比 comment, 等我地下年可以諗下.

我自己就去左 wanchai 既香港世紀酒店, $278 /person (折實左), 係 25/dec 17:45-20:00.

都幾多野食, 好多海鮮: 長腳蟹, 燒扇貝,芝士龍蝦,芝士青口, 超厚刺身,凍蝦,凍螺,凍青口, 又有竹生翅, 其他有天婦羅, 沙律, 熱食咁. 都ok 架, 仲有聖誕老人去每台影一張即影即有相又有chocolate 做 gift, 又有抽獎 (不過要 18/jan 先公佈)

下年都會考慮佢

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我尋日就去左食tea buffet. 食物普通啦, 不過就源源不絕咁添加. 有魔術師表現同小丑紐波比小朋友. 不過就唔見聖誕老人囉~~~~

我朋友就係平安夜食dinner buffet. 佢都話食物OK, 不過魔術師同聖誕老人就只係去左幾張大枱就走了, 有d 失望囉....

我諗下年我會試另一間了~~~

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我覺得咁既價錢都算ok (我好早就book,所以有15%),又有魔術,又有禮物,小朋友玩得好開心 :-P

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

有樂隊唱歌????

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

christytsui 寫道:
有樂隊唱歌????

我食tea buffet, 見唔到有樂隊唱歌................我朋友食dinner buffet都唔見有喎??

有無人食buffet見到有樂隊?

首頁

尾頁

跳至