烹飪搵食

跳至

首頁

尾頁

別墅

想請問有無人食過北角城市花園Buffet??

俾D意見我呀?因為想聖誕去試下....THX

洋房

Re: 想請問有無人食過北角城市花園Buffet??

前幾年去食過2次, 一般啦~~ 款式唔多, 因我果時唔知係3送1定5送1, 除開黎計都算平

子爵府

真係冇乜款式喎

有折叫我再去都要諗清楚

大宅

唔係喎,早排佢從新裝修之後我去過lunch buffet,唔差喎,好過Newton同北角海逸好多。 $128一位,有d信用卡仲有折(因為人地請,所以唔知幾多折)。

我記得有以下各款食物:
各式沙律,大約有十款,仲有煙三文魚
五六款壽司(獨立包裝,好衛生),三文魚刺身,冷麵
中式shabu shabu,有幾種肉丸墨魚丸,菜,菇,肥牛,粉麵
熱盆大約用十款(唔係好記得有乜,因為食完上面d嘢已經飽咗九成,所以冇乜食熱嘢),記得有燒牛肉,兩款蒸點心,天婦羅,日式茄子,蒸海魚,炒菜,pasta,中西式湯各一款....
甜品約有十款蛋糕,朱古力生果噴泉,蛋撻,蕃薯糖水,豆腐花,幾款生果,雪糕係獨立杯裝,唔駛自己"畢"。

唯一要彈係雖然包咖啡或茶,不過要自己斟。

我平日去食,唔多人,唔駛搶食物。 真係唔差架,可以一試。

http://www.baby-kingdom.com/index.php?uid-34397-action-spacelist-type-blog

別墅

就係因為裝修過後...我覺得都幾靚....
所以先想去試下....
離緊我訂左x'mas去食dinner buffet....
大約$400到....我覺得價錢都ok....
個到個restaurant 經理都好好招呼....
介紹哂x'mas個日有d咩野食同咩function玩俾我知...
仲email埋個meau俾我睇....真係好多食囉....
快d到個日就好啦.....

首頁

尾頁

跳至