懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:Quote:jjtm+發表於+13-8-26+16:30+我都覺得

原帖由 cms8686 於 13-08-26 發表
自從給醫生檢查完子宮頸口, 可能用鉗鉗開來看,這兩天流啡都多了, 你呢?

我去年婦科檢查都沒有息肉, 但這次 ...
我早幾wk check都冇息肉,應該係啱啱有,医生話有b令到有息肉都係common現象,佢話等14wk到再睇情況考慮割吾割

子爵府

引用:我現在12w都流啡,+之前斷斷續續都有流,+大

原帖由 cms8686 於 13-08-25 發表
我現在12w都流啡, 之前斷斷續續都有流, 大小用力一點都會流,很擔心, 看醫生, 說子宮頸口有一個息肉,在滲血, ...
我之前去政府產檢都話有粒0.5cm既,但醫生話生完先整,多數生果陣會掉埋出黎,我都keep住有啡紅,但今日岩20wk,16wk度feel到bb郁所以唔太擔心

大宅

引用:多謝你地既回覆!希望今日吾會再有啡 +

原帖由 咪嘈小姐 於 13-08-09 發表
多謝你地既回覆!希望今日吾會再有啡
你點呀,好番啲未呀

大宅

諾軒 發表於 13-8-25 18:29
我早幾日見紅同啡 (我6w)去到急症 醫生話現階段無野幫到我 盡量訓床休息 如果肚痛有組織排出先再返醫院 比 ...

大宅

我都係咁...係5w 同6 w 都有流啡情況, 去左急症兩次, 醫生都係叫多D休息. 最後, 我去左睇私家, 打左支針就好D..希望佢乖乖地啦

子爵府

jjtm 發表於 13-8-27 12:01
你分泌有少左嗎,我而家就黎10wk,分泌突然少左好多,所以只係有分泌時先見啡。

不過医生話如果有息肉係會 ...
分泌一向都很少

男爵府

回覆 咪嘈小姐 的帖子

緊係要照啦...最好去急症,快同無咁貴
世界上有許多事情必須做,但你不一定喜歡做,這就是責任的涵義<<馬克思>>

首頁

尾頁

跳至