烹飪搵食

跳至

首頁
12345...12

尾頁

子爵府

啱啱响網上見到, 睇吓有咩啱

15/8/2013-19/8/2013美食博覽(灣仔會展)

Promotion Sets:
(1) Round Cocotte28cm/5.85L(Basil) + Mini Round Cocotte 10cm/0.25L(Basil)

+ Square Grill 24X24cm $6697 Now $2699

(2) Round Cocotte 24cm/3.8L $3199 Now $1699
Round Cocotte 18cm/1.7L $2199 Redemption Price $299 (Purchase 24cm Cocotte ONLY)

Single Items:
(1) Round cocotte 20cm/2.2L $2499 NOW $999
(2) Oval Cocotte 23cm/2.35L $2499 NOW $999

(3) Round Cocotte 26cm/4.6L $3699 NOW $1999

(4) Wok 37cm $3199 NOW $1499

Grill(Foldable Handle):
(1) Round Grill 27cm $1199 NOW $699
(2) Square Grill 24X24cm $1499 NOW $
(3) Rectangular Grill 34X21cm $1599 NOW
$699

(4) Pure Grill 26cm $1499 NOW $699
(5) American Square Grill26X26cm $1599 NOW$799

Redemption Items:
Round Cocotte 14cm/0.8L $1599 NOW $599

*Round Teapot 16.5cm/1.15L $2299 NOW$999

kikitam16  好似係唔比出BLOG LINK  發表於 13-8-13 18:19

大宅

好平呀....會唔會第一日就清晒?

子爵府

其實算唔算好吸引

有冇JM 知道入場買可唔可以簽咭架? thx

大宅

係WOR...如果無得送貨就慘....

子爵府

ICYM 發表於 13-8-13 14:14
係WOR...如果無得送貨就慘....

我諗20CM, 23CM 應該會好賣D, 但唔知多唔多存貨
我諗應該冇送貨服務架喎! 平時百貨公司買係百貨公司做安排

大宅

大宅

回覆:Staub @ 2013 美食博覽

好平,很心動

男爵府

大廚勳章 BK Milk勳章

好吸引呀~~~
我想問下, 我有個 ROUND 26CM, 如果想放個細 STAUB 入去燉野, 最大可以放到幾大呀?? 定係26CM太細唔可以咁燉呀?

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

Jennybearbear 發表於 13-8-13 15:50
好吸引呀~~~
我想問下, 我有個 ROUND 26CM, 如果想放個細 STAUB 入去燉野, 最大可以放到幾大呀?? ...
14 cm 只可以入到 26 cm 煲中煲

kikitam16  咁28CM 可以入到幾大,煲中煲  發表於 13-8-14 17:57

男爵府

大廚勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:Jennybearbear+發表於+13-8-13+15:50

原帖由 hallonatalie 於 13-08-13 發表
14 cm 只可以入到 26 cm 煲中煲
thx!14cm係0.8L,會唔會太細?

瑪瑙宮

hashtag影視迷勳章 有「營」勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+hallonatalie+於+13-08-13+發

原帖由 Jennybearbear 於 13-08-13 發表
14 cm 唔太細,可以煮到杯半米

大宅

14 CM 599 好平丫

侯爵府

回覆 牛牛bb 的帖子

近年大型展銷會順x速第都有攤位,唔洗怕重,只怕荷包零負荷

牛牛bb  哈哈~ 唔該你! 未去過所以唔知  發表於 13-8-13 19:14
世上千百萬人,不求別人幫助.只求不被惡攪,已很感恩

寶石宮

大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

嘩, 20, 23 $999不過一定入場勁多人

子爵府

kikitam16 發表於 13-8-13 18:20
14 CM 599 好平丫

thx ar, 係咪唔准出BLOG LINK?? 咁等我一陣COPY 返D 資料出嚟啦!

珍珠宮

好媽媽勳章

好想買, 但我一定唔夠人搶
自由.自由,多少罪惡假汝之名以行

大宅

👍

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

Jennybearbear 發表於 13-8-13 18:11

係AR, 後來買左個LC 18 BIS 就夠入, 有1.5L... 18 RISOTTO 都OK...

Stay Hungry , stay foolish !!

珍珠宮

2024年龍年勳章 畀面勳章

去的話, 我買GRILL PAN...+隻14, ITEM 2 -: 24+18 = $1998...抵
Stay Hungry , stay foolish !!

翡翠宮

大廚勳章

hinhin_ma 發表於 13-8-13 23:02
去的話, 我買GRILL PAN...+隻14, ITEM 2 -: 24+18 = $1998...抵
今期無乜野啱我, HIN MA 26 ROUND 算唔算平?

首頁
12345...12

尾頁

跳至