自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

好媽媽勳章

Re: 有關超市排隊付款...

後生媽媽呀 我已經2x啦...
我覺得自己暫時都ok呀, 大o個個現在4歲啦, 不過不失甘啦.... 最基本既禮貌我會teach佢囉, 有時後生媽媽都可以好識諗, 有好既未來呀 ~ 我地快d起步, 快d可以享福嘛 (希望)
ping_yu 寫道:
叉燒媽咪
你一定係後生媽媽
hehe~~~我都係咁家
有d c9見到我拖住個仔
有d 8婆就會係後面指指點點
話咁後生自己都唔掂,仲要有個仔
仲要鬼咁大聲方死人聽唔到
大佬呀
後生生仔唔=我湊唔掂囉
我只係快人去到人生另一階段姐
有d c9真係好

別墅

hehe``~~~我21歲
仔仔 2AGE 半啦~!~~~
我自問我都係一個好識諗既媽媽黎家
我都會教仔仔先有基本既禮貌

侯爵府

好媽媽勳章

係呀, 甘我老您幾年啦...
其實人生路上有好多選擇, 各人有唔同既選擇, 而未到終點都唔知點個係贏家~ 反而最重要係個過程, 唔駛向後望, 只要珍惜每一刻並在這一刻盡力做到最好~
ping_yu 寫道:
hehe``~~~我21歲
仔仔 2AGE 半啦~!~~~
我自問我都係一個好識諗既媽媽黎家
我都會教仔仔先有基本既禮貌

別墅

so~~~~~~~~~有時d c9真係
我都唔識講

侯爵府

好媽媽勳章

咪鬼理佢地喇~ 難道佢地d c9又好叻咩?
ping_yu 寫道:
so~~~~~~~~~有時d c9真係
我都唔識講

別墅

我覺得是他們有問題吧!!!妳和妳姐姐只是分開排隊!!!
只是他們心想妳快一點..那妳姐姐會走..可是怎知妳姐姐的比你的快!!所以他們有失落感!!找妳來亂罵!!!
我和我老公都會分開排

***好想念以前家樂福孕婦和老人家有特別隊**** :-P
[/url]台灣戲谷~~有16張 水果方塊!![url=http:

http://winner.omg.com.tw/Index.aspx  OMG麻將學園!!!掛網送K幣活動

男爵府

我都會咁做喎(如趕時間的話)

民房

我覺得冇問題,因的我都係咁

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有時去ATM提$我都會咁做, ok wor!
果2 母女 short short地

所以我覺得最好的排隊模式係city super/bank果隻, 只有1條龍, 咁就唔洗心掛掛排到到條賊龍la!

珍珠宮

基本上我接受既, 不過自己就唔會咁做囉.

侯爵府

好媽媽勳章

agree
hellojl 寫道:
所以我覺得最好的排隊模式係city super/bank果隻, 只有1條龍, 咁就唔洗心掛掛排到到條賊龍la!

大宅

果對母女又唔識分散投資, 但又唔抵得你快過去, 真係

首頁

尾頁

跳至