網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

熱血勳章

引用:我都收到兩個,+SUBJECT寫住\"3\",+入面得個em

原帖由 Obe2009 於 13-08-15 發表
我都收到兩個, SUBJECT寫住"3", 入面得個email address...................又唔覺有附件WOR, 不過有都唔會 ...
我都係呀

男爵府

豬妹妹 發表於 13-8-15 15:41
我有呀,2封添!
x2

禁止訪問

畀面勳章

回覆:今日有沒有人收到WE PAY 古怪EMAIL

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我都收到2封, 無附件, 淨係有個email address
即刻delete

大宅

回覆:今日有沒有人收到WE PAY 古怪EMAIL?

Me too.. Saw the \"3\" at the subject. Deleted straight away!!

子爵府

2018復活節勳章 BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+Obe2009+於+13-08-15+發表我

原帖由 kumary 於 13-08-15 發表
我都係呀
我都有收到2封

公爵府

大廚勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆 ivycowcow 的帖子

我有2封!

男爵府

有「營」勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:今日有沒有人收到WE PAY 古怪EMAIL?

我都有

男爵府

回覆:今日有沒有人收到WE PAY 古怪EMAIL

我無喎

別墅

回覆:Obe2009 的帖子

覆咗喇! 佢地話戶口冇問題,email同增值platform穩定返,叫我地放心登入增值。

複式洋房

引用:我都收到兩個,+SUBJECT寫住"3",+入面得個em

原帖由 Obe2009 於 13-08-15 發表
我都收到兩個, SUBJECT寫住"3", 入面得個email address...................又唔覺有附件WOR, 不過有都唔會 ...
我都有兩封,開咗一封,發現乜都無,Del咗

大宅

回覆:uranusur 的帖子

我到收到2次。佢地梗係話無事,最好唔好用住,安全啲!

大宅

我都收到,仲打開左~

大宅

熱血勳章

引用:覆咗喇!+佢地話戶口冇問題,email同增值pla

原帖由 uranusur 於 13-08-16 發表
覆咗喇! 佢地話戶口冇問題,email同增值platform穩定返,叫我地放心登入增值。

...
但係有冇解釋點解會send左呢d email俾人架

別墅

我都有,內容係一個 r 字頭 Email。

我問客服點解會咁,佢覆我:
「您好,請閣下無須擔心,稍早技術人員已有確認郵箱系統已穩定正常,感謝閣下的體諒,祝閣下有美好的一天!」

我再查詢,話佢解釋唔到點解我會收到個 Email。第二日,即係今日,我 login 自己戶口,但見唔到個查詢,唔知係我錯手冇 send 到定佢地 delete 左...

總之就好擔心,我已經改左支付寶密碼,希望冇乜事,但都係小心D好

首頁

尾頁

跳至