懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

別墅

7wk 時照咗bb閃閃,等待好漫長。。。等到而家9wk,開始覺得bb係咪仲成長中呢?
因為覺得個肚冇之前咁實咁,之前都有拉住痛咁,而家好像減少咗,個胸又冇之前咁脹痛,所以好擔心。。

子爵府

回覆:Hello_Betty 的帖子

好快咋,唔好諗,佢會自然長大

男爵府

我6w 照到閃閃,0.5cm都無,依家10W有3.51cm, 時間好漫長,好多時好擔心好緊張

大宅

回覆:BB 成長中嗎?

呢段時間係咁架, 因為bb健康成長時佢真係冇乜動靜。所以唔駛諗咁多,安心養胎就好架喇。過後睇返就會覺得時間過得好快

大宅

引用:我6w+照到閃閃,0.5cm都無,依家10W有3.51c

原帖由 MaggieKaling 於 13-08-17 發表
我6w 照到閃閃,0.5cm都無,依家10W有3.51cm, 時間好漫長,好多時好擔心好緊張
你咁快就擔心同緊張?有排你驚呀?之後仲有oscar、照結構咁多關要過,你放鬆心情啦!你心情唔好會影響到肚裡面既寶寶架〜 我自己就日日如常咁過,時間過得好快,轉下眼已經22週,而家係懷孕期既honeymoon, 我唔想時間過得咁快tim ah~

大宅

9w我照時,已見雙手初形,未有双腳...

大宅

不用擔心 當你照唐氏時 見到由一粒豆 變成一個人形 又係到彈下彈下 個下真係好奇妙好神奇 擔心重影響佢成長 你要對bb有信心麻 你開心 佢就成長得好好嫁
我開頭有少少流啡都好擔心 但睇完jm既post 我要對bb有信心 個人開心 bb成長都好的 我已過晒唐氏結構既checking 宜家22week幾 我成日同bb講 我地一齊努力加油 bb知道感受到
所以你吾好擔心唷

男爵府

回覆 wslsuesue 的帖子

Oscar 同結構政府定私家做?

首頁

尾頁

跳至