跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: studio 123 BB做型照

好似都幾抵, 不過bb都未坐得好, 都係大少少先.

大宅

Hello, Studio 123BB 的 姐姐,

我是剛 book 左 2月11日星日 2:00 pm (元朗) 的 媽咪呵, 希望到時見到妳及一切順利呵 !

大宅

我都影左, 不過 網上的相 link 未做好, 睇住d啦 !
個日bb都勁想訓, 咩衫都唔肯穿, 好彩得個姐姐哄到佢笑呀 !

bb at studio 123 分享, press here

大宅

多謝呵 ! 所以都抵唔住要晒啦.. :-P

cheeryyung 寫道:
D相影得好靚呀 ~~[quote]
BH 寫道:
我都影左, 不過 網上的相 link 未做好, 睇住d啦 !
個日bb都勁想訓, 咩衫都唔肯穿, 好彩得個姐姐哄到佢笑呀 !

bb at studio 123 分享, press here
[/quote]

大宅

睇下 eemsfok 的介紹呵 ! (Studio 123)

先打 tel 佢地 book 時間, 佢地會叫妳係番呢個 topic 留言 cfm 個 booking, 之後影個日前佢地會 double cfm. 我自己係元朗個邊影的, 係遠少少 (我住 tko), 不過佢地說地方大d wow..

[quote]
eemsfok 寫道:
studio 123 BB做型照

各位靚媽:
我問左佢地喇, 佢地都可以比 0604 及 0605 的special offer我地. 佢地仲可以sponsor coupon 比我地1月大party出席既bb (大概60張). (註coupon0606既bb唔

大宅

好 lady ah !

yuiyui82 寫道:
小靜靜影左la
大家睇下
http://www.studio123.hk/onlinealbum/2007-02-13/ching_yin.html

首頁

尾頁

跳至