夫婦情感

跳至

首頁
23456...10

尾頁

水晶宮

引用:回覆+raymond衰人+的帖子點解唔敢答+++你會

原帖由 soso1227 於 13-08-18 發表
回覆 raymond衰人 的帖子
如果我無估,應該唔係belle belle ,樓主可能唔係有小三,係不忠。佢既不忠不但令佢無左老婆,亦可能令一個小生命唔能夠出現係世上。

天空之城, 快樂之地

複式洋房

回覆:raymond衰人 的帖子

女人走得,唔會回頭!唔同男人的……

男爵府

可能你老婆睇吾到你既誠意,你知嗎,只係不停道歉只會更令人討厭,你同老婆講左會點解決個小3未?不如試下去自由論壇發post呀!話吾定有多啲人識你老婆

男爵府

早知今日何必當初。上一次你應該都係咁講,結果?你誠信已經破晒產了。一次不忠都已經百次不用;更何況已經唔係第一次。

大宅

回覆:老婆,對不起

上得網黎,不如問下朋友屋企人你話好愛佢,點解要傷害佢?你知嘛?條刺係一世架

男爵府

老婆,對不起

唉,,,,又一賤男.btw,我都好希望你老婆平安.

複式洋房

各位,我是賤男,但是否就放棄追求自己的太太?是否就什麼都不做?

我出軌,自知罪無可恕。我自知無資格請求原諒。但我真的擔心我太太,請各位幫幫手。

我真的希望各位大大力小之餘,可否給點正能量我太太?

賤男

伯爵府

如果我老公出軌,我一定離婚,佢仲會仔都冇埋
早知今日,何必當初

katherinelum  me 2,離婚  發表於 13-8-20 12:29

大宅

黑心都要講返句!
抵你死,有因必有果~
希望你以後生生性性做人~
日後那小三一定要比你太太受千萬倍的痛!!
請帶你太太去掌割那該死的小三同你呢個衰人~

大宅

引用:唉,,,,又一賤男.btw,我都好希望你老婆平安.

原帖由 MichellelleBB 於 13-08-18 發表
唉,,,,又一賤男.btw,我都好希望你老婆平安.
當佢嘅真面目漸漸被老婆看真,離開的決心更肯定。
我都希望她能平安,勇敢去面對事實。心已死便不痛。

男爵府

好媽媽勳章 BK Milk勳章

raymond衰人 發表於 13-8-18 23:13
各位,我是賤男,但是否就放棄追求自己的太太?是否就什麼都不做?

我出軌,自知罪無可恕。我自知無資格請求 ...
我覺得你老婆依家應該好開心先係,可以離開你呢個賤男身邊,實在係一大正能量,不過你都應該覺得好開心啦,男人最happy 莫過於趕走自己老婆,仲有時間上bk搵過第二個囉,睇你家陣咁得閒上bk就知啦,我想響度點首歌俾你聽,呢首歌叫喜氣洋洋。
熱烈地彈琴熱烈地唱,歌聲多奔放個個喜氣洋洋~

順便講多句,抵你有今日。

Christy思廷    發表於 13-8-25 02:50
秋田    發表於 13-8-22 14:38
carrievic    發表於 13-8-22 01:01

大宅

引用:Quote:raymond衰人+發表於+13-8-18+23:13+

原帖由 popomeow 於 13-08-18 發表
我覺得你老婆依家應該好開心先係,可以離開你呢個賤男身邊,實在係一大正能量,不過你都應該覺得好開心啦, ...

禁止訪問

複式洋房

請各位大大力小,我應得的。想老婆駡,都無機會,且不知她在哪。

亦希望老婆知道,有許多人帮她小醒我,希望她可舒服小小。

大宅

出軌都有正能量可言嗎??
咁我唯有講,
你原諒佢啦,佢出完軌都係愛你嫁。。。
男人係咁嫁喇,佢算好,識搵返你。。
加油加油,祝你太太幸福快樂。。。

大宅

算罷啦你 你真係愛佢既就放佢走啦!

大宅

回覆 raymond衰人 的帖子

算吧啦,你㰖住第二個女人嘅時候,你老婆比你而家傷心十倍呀

禁止訪問

引用:請各位大大力小,我應得的。想老婆駡,都無

男爵府

BK Milk勳章

tsoi520 發表於 13-8-18 17:37
你唔洗擔心你太太, 佢選擇得離開你,相信佢思路都好清晰,
佢之前咪就係因為思路唔清晰,
所以今次又俾你呃多次囉, 明未??

如果你今次真係悔改,
建議你馬上將所有動產與不動產全部轉晒去你太太名下,
係我地C9心目中, 男人冇錢就少好多機會出去玩女人,
同埋C9有咗錢係身邊, 你呢D男人就算再出去玩女人,
我地呢D C9都唔會又變咗人又冇錢又冇, 有番D錢起身, 起麻叫有個保障先,
咪話唔醒條好路你行, 聽日星期一好快快去攪手續喇
RAYMOND 先生,鬧你GE說話哩度好多姐妹都鬧左,我都唔踩多你一腳了。

其實,中立坦白客觀咁講,
我同意RAYMOND先生係愛佢太太,如果唔係佢都唔會唉佢老婆原諒啦!不過佢GE愛,愛極有限而且兒戲敷淺又自私...哩個世界除左你老婆之外,
有邊個愛你愛到試住去原諒你重新接受你,都係想同你建立一個家,下半世一齊行落去姐。
你唔可能會搵到個咁愛你GE女人嫁喇.
問你自己,太太一次又一次咁出軌,你原唔原諒?

無論太太原諒你唔原諒你都好,
TSOI520又講得冇錯,你不如轉哂所有錢,財產俾佢啦。

既然你咁愛佢,將錢財給他,為什麼不可以把你擁有的都分享給她?
以後返工放工請向老婆報到,除了返工之外請其餘時間回家或去陪老婆,
電話要DELETE WECHAT,LINE果D野.
所有野唔好SET PASSWORD或者PASSWORD俾老婆知道又可以任睇....
你知道嗎?如果你太太仲肯去CHECK你,你有救...
死左心就CHECK都懶得CHECK你唔關佢事.

秋田    發表於 13-8-22 14:41
cococheng88    發表於 13-8-20 14:43

大宅

抵打

首頁
23456...10

尾頁

跳至