潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 我想訂 Birkenstock 呀, 有冇人想一齊訂??

而家有八對, 都可以 free shipping 架啦, 如果多 d 人訂就可以夠額有 discount 啦。
http://www.tobiasmayer.com/birkenstock.php

大宅

Re: 我想訂 Birkenstock 呀, 有冇人想一齊訂??

我都想訂呀BOSTON.
如果訂了知幾時可以有鞋收呢?
昨日2人行....今後3人行
該用戶已被刪除

大宅

網上個香港價只作參考, 因為我地向外國訂購係要用當地貨幣找數, 即歐元彧美元, 我就用開美金既, 信用卡兌外匯係要收 2.5% charges, 所以要將個 usd x hkd8 ($7.78*1.025=7.975)
訂出後大約兩星期有貨。

[quote]
H&L 寫道:
pigpiggirl

想問綱上HKD price 係唔係我

複式洋房

pigpiggirl,

我想訂但我想問大約幾多對先有discount ?
同埋discount 係幾多呀?

many thanks

大宅

要睇選擇那一種運輸方法, e.g. 如果選 DHL, 要超過1000歐元就有 5% off
bluepig 寫道:
pigpiggirl,

我想訂但我想問大約幾多對先有discount ?
同埋discount 係幾多呀?

many thanks
該用戶已被刪除

民房

hi
我想訂呀,是不是betula,tatami,的牌子亦可以的?
因我在http://www.tobiasmayer.com/
看到是一起的,請問你是不是也是在這個網訂鞋的 ?

大宅

我想 DHL , 因為比較快送到, 大約 3-5天就有貨, 而且八對就 FREE SHIPPING, 不過就未必夾到數有 Discount 囉

H&L 寫道:
你會choose 邊種運輸方法??

大宅

可以架, 你在http://www.tobiasmayer.com/睇到所有的鞋都可以訂。

mybbg 寫道:
hi
我想訂呀,是不是betula,tatami,的牌子亦可以的?
因我在http://www.tobiasmayer.com/
看到是一起的,請問你是不是也是在這個網訂鞋的 ?

大宅

請問你地介唔介意選擇較慢的運輸方法 (約三個半星期才有鞋), 因為我地個總金額得 400 eur 左右, 只可以選最慢的運輸方法才有 5% discount, 回覆我呀, 謝謝 !

別墅

Hi pigpiggirl,

我pm了你,想訂鞋。
但會太遲嗎?

大宅

不遲, 我會等到星期一先訂

別墅

Ok No problem!!
Thank you!!

首頁

尾頁

跳至